úterý 30. června 2015

Tlakový hrnec duo

Tlakový hrnec duo

Tlakový hrnec PRESIDENT DUO je dokonale skladný, nádobu 6. Opatřeno indikátorem tlaku, pojistkami a masivními úchyty, vyrobeno z prvotřídní. Nejen, že významně urychluje vaření, ale také maximálně zachovává chuť potravin. Podle čeho si tlakové hrnce vybírat?


Tlakový hrnec duo

Představujeme luxusní tlakový hrnec ULTIMA s extra snadným nastavením. Rychlé vaření nebo lahodné dušení? Díky jeho nepřilnavému povrchu navíc nebylo mytí nikdy snadnější. V pořadu Rady ptáka Loskutáka předvedl Ivan Vodochodský moderátorovi Pavlu Svobodovi, jak snadné a příjemné je vařit pod tlakem. Luxusní tlakový hrnec PRESIDENT DUO totiž vyniká.


Hrnec pohodlně otevřete jen jednou rukou, stačí otočit uzávěr, zvednou poklici a je to. Pro vaření v páře přidáváme napařovací síto. Můžete tak velikost hrnce zvolit. SECURE NEO - PRO VÁS TEN PRAVÝ!


VYBERTE SI SVUJ TLAKOVÝ HRNEC. Pomužeme vám najít dokonalou kom. Tescoma tlakový hrnec Ultima DUO 4. Veškeré informace o produktu. Být občas pod tlakem může být velmi přínosné. Zejména s masem a zeleninou to dokáže během chvilky skutečné divy!


Tefal přichází na trh s revoluční novinkou! Vnitřní nepřilnavý povrch je ideální na dušení i smažení a díky přídavku titanu si můžete. Pojďte taky dělat tlaky! Se soupravou tlakových hrnců PRESTO DUO všechno zvládnete rychleji, šetrněji a bezpečněji, což je u tohoto typu hrnců zvláště důležité. Na pojistky a masivní rukojeť se můžete plně spolehnout.


Tlakový hrnec duo

Díky robustní konstrukci navíc vydrží intenzivní a dlouhodobé používání, proto na něj poskytujeme prodlouženou záruku let. Provedení ve vysokém lesku ho navíc předurčuje stát. Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky. Díky velkému otočnému uzávěru víka lze hrnec pohodlně uzavřít i otevřít jen jednou rukou. Skutečný prezident mezi tlakovými hrnci.


Z obavy ze složitého ovládání a bezpečnosti však v řadě domácností chybí, nebo se v něm nevaří. Tento praktický pomocník do vaší kuchyně vyniká moderním designem a velkým objemem. Vyberajte si Tlakové hrnce podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Povrch Titanium extra je obohacený o titan, který zajišťuje větší odolnost a trvanlivost. Také díky němu výrazně uspoříte čas, který strávíte při vaření.


Tlakový hrnec duo

Celková síla stěny je však pouhých mm, což není příliš. Menší tloušťka stěn bohužel snižuje úspornost hospodaření s tepelnou. Pokud toužíte po praktickém pomocníkovi, který vám pomůže v přípravě chutných a zejména zdravých pokrmů, jste tu správně. S ním budete mít tlak a množství páry v hrnci kompletně pod kontrolou, a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky