středa 10. června 2015

Odměrka na potraviny

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám. Vynikající pro snadné a přesné odměřování tekutin a sypkých hmot v mililitrech, čajových lžičkách (tsp) a polévkových lžících (tbsp).


Vyrobeno z odolného plastu, vhodné do myčky.

Odměrky plastové, kovové i skleněné jsou nedocenitelné při vaření, pečení i přípravě studených pokrmů či nápojů. Vyrábějí se v různých provedeních a velikostech. Odměříte s nimi tekutiny i sypké suroviny. Kuchyn ě - Kuchyňské náčiní - Odměrky. Cena s DPH: 9- Kč: Designo.


Dvojitá odměrka je dokonalým pomocníkem a neměla by v kuchyni chybět. Její větší část se hodí na odměřování větších objemů sypkých i tekutých surovin. Odměrka L zkosená od Kč - Heureka.


Druhá, menší část, jest vhodná pro precizní úkoly, jako je například odměřování koření.

Tuto nádobu můžete bez obav mýt v myčce na nádobí. Klip na potraviny 2vbude skvělým pomocníkem v každé kuchyni! Skvělá vychytávka do každé kuchyně! Představujeme vám klip na potraviny 2v1. Můžete ho použít jako klip, díky kterému uzavřete potraviny a zároveň je to odměrka na kávu nebo cukr.


Dóza na potraviny s odměrkou L. Ve víčku praktický dávkovací otvor. Na dóze natištěná odměrka - litry, cukr, mouka. Díky tvaru skvěle padne do ruky. Rozměry: objem l, 17x9xcm. Mísa šlehací Heidrun s víkem 4l.


Praktická šlehací mísa s víkem, ve víku je otvor pro š. V MIX barev - DO OBJEDNÁVKY JE NUTNO UVÉST POŽADOVANOU BARVU! Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování. Nakupujte přímo od výrobce.


Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA. Sada dóz na potraviny , zelené víko, 3ks v balení, certifikát povolující kontakt s potravinami, objem dózy 0. L, rozměry 124x139x124mm Potřebujete praktické uzavíratelné dózy na potraviny , které můžete skladovat v ledničce i mrazničce nebo je používat na cesty do práce, do školy či na výlety? V kuchyni pak zcela jistě velmi rychle oceníte nejen jejich praktické využití, díky kterému správně nadávkujeme potřebné suroviny a potraviny.

Všechny naše kuchyňské odměrky se i snadno udržují. V nabídce máme mnoho typů různých velikostí, odměrky dodáme téměř okamžitě na stovky výdejních míst po celé ČR. Lze uplatnit pro objednávky nad 5Kč Sleva se nevztahuje na produkty označené Prodej za velkoobchodní ceny.


Odesláním e-mailové adresy udělujete souhlas k zasílání obchodních sdělení, který můžete v budoucnu odvolat. Perfektně těsní a tak potraviny zůstávají naprosto čerstvé. Tato odměrka je vhodná na odměření mouky, mléka, cukru, oleje a dalších surovin potřebných k vaření. Tato skleněná odměrka se stupnicí ( ml, g ) z kvalitního borosilikátového skla SIMAX je vhodná na odměření mouky, mléka, cukru, oleje a dalších surovin potřebných k vaření, které mohou být i horké.


Happy days Garance akce ještě nebo do vyprodání!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky