čtvrtek 25. června 2015

Láhev na šlehačku tescoma

Láhev na šlehačku tescoma

Díky použitému špičkovému dávkovacímu ventilu je podávání připravené šlehačky plynulé a rovnoměrné. Ruční šlehání za vás obstará láhev na šlehačku určená k její přípravě, podávání i ke skladování v lednici. Menší láhev pro 2ml smetany a větší pro 5ml spolu se. Moderní láhve na nápoje vyrobené ze špičkového plastu certifikovaného pro zdravotnictví a farmacii, který neovlivňuje kvalitu ani chuť nápojů. V nabídce také unikátní dětská láhev s pružným silikonovým brčkem a klipsou pro zavěšení na kočárek apod.


Láhev na šlehačku tescoma

Láhev má dekorační trysky. Součástí balení jsou dekorační trysky a příprava je velmi jednoduchá. Sodovku si můžete za zlomek ceny připravit doma díky sifonové lahvi.


Veškeré informace o produktu. Domácí láhev na šlehačku je určena pro snadnou přípravu vynikající šlehačky a jednoduchých smetanových dezertů. Obsluha a používání šlehačkové láhve je jednoduchá a bezpečná. Můžete v ní připravit klasickou bílou domácí šlehačku. V láhvi na šlehačku DELÍCIA můžete připravit klasickou bílou domácí šlehačku nebo šlehačku ochucenou cukrem, kakaem či ovocným sirupem.


Láhev na šlehačku tescoma

Za pár korun si tak můžete vyrobit z dostupných surovin zdravé a křupavé dobroty, které vás postaví na nohy nejen v chladnějších obdobích roku. Navíc je zvládnete, i když v naší soupravě pro kvašení právě kvasíte kvašáky či zelí. Milovníci domácích dezertů, zpozorněte!


Neznáte nic krásnějšího, než pečení dortů a dezertů pro vaše blízké? Navíc zdobené domácí šlehačkou, kterou také s oblibou připravujete? Masivní láhev se dekoračními tryskami pro snadnou přípravu kvalitní a husté domácí šlehačky a její podávání. Lahodnou a hustou domácí šlehačku včetně ochucených variant snadno připravíte, uchováte v lednici a budete pohodlně podávat v láhvi na šlehačku DELÍCIA, která.


Vyrobeno z odolného hliníku s povrchovou úpravou pro styk s potravinami a nerezavějící oceli, trysky z kvalitního plastu. Používejte jednorázové bombičky na šlehačku s náplní N2O, bombičky nejsou součástí balení. Další výhodou šlehačky z láhve na šlehačku je, že poměrně dlouho vydrží a to zejména v případě, kdy přidáme do láhve před přípravou ztužovač.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Dostala jsem k vanocum lahev na šlehačku Tescoma Delicia a bud jsem debil nebo byla vybrakovana krabicka a nemám ty zdobicky k tomu.


Láhev na šlehačku tescoma

Lahve na šlehačku na jednom místě. Vy tak při nakupování lahve na šlehačku ušetříte čas i peníze. Dnešní moderní technologie dokáží, že láhev na šlehačku už nepoužijete jen na přípravu čerstvé domácí šlehačky, ale i pro celou řadu aplikací včetně teplých příprav a téměř sci-fi oblasti, kterou je bezesporu molekulární kuchyně. Tělo láhve je vyrobeno z odolného hliníku určeného pro styk s potravinami, trysky jsou z prvotřídního plastu.


Výrobek prosím nemyjte v myčce nádobí. TESCOMA láhev na šlehačku DELÍCIA 0. Na šlehačkové láhve DELÍCIA vám poskytneme prodlouženou záruku roky. Vnitřní část je opatřena speciální povrchovou úpravou, která přispívá k. Pak by ve vaší kuchyňské výbavě neměl chybět šikovný pomocník, a to láhev na šlehačku Tescoma Delícia.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky