úterý 23. června 2015

Odbarvovač prádla

Honeywell Distributor - Buy Online Search Sensors, Switches and More! Beckmann odbarvovač na omylem obarvené prádlo odstraňuje z bílého a stálobarevného prádla nechtěné zabarvení a zašedlost. Odbarvovač můžete použít pro ruční praní nebo praní v pračce. Použití v pračce: Na velké kusy oblečení a lehké odbarvení. Vypranou látku vložte do roztoku a za stálého promíchávání odbarvujte.


Odbarvenou látku důkladně vymáchejte v čisté vodě. Mě se podařilo obarvit minulý týden plenky a bílé košilky do zelena. Nechtěně se mi do prádla připletly zelené dupačky. Sáček vystačí na odbarvení kg prádla váženého za sucha. Pro praní v pračce jsou potřeba sáčky.


Vzhledem k velké rozdílnosti tkanin nelze vždy zaručit výsledek. Zkouška stálobarevnosti Rozpusťte kávovou lžičku prášku ve 1ml co nejteplejší vody. Namočte do roztoku nejméně viditelnou část oděvu, kde budou obsaženy všechny barvy. Bez zápachu a bez chlóru.


Lze ho použít na na všechny druhy textilií (ne na syntetické tkaniny a džínovinu). Po použití není třeba oděvy znovu prát. Je to nehoda, která někdy v životě postihne asi každého, kdo doma pere: do várky bílého prádla se “záhadně” připlete drobný kousek – ještě nesepraný a výrazně barevný.


Jeho barva buď poznačí všechno prádlo – a to pak dostane nechtěné zabarvení. Well Done Fine Black Guard ubrousky pro obnovu černé, ks-. Navrací původní barvu textilím, které se nechtěně zabarvily při společném praní v pra. V drogerii prodávají prostředek, odbarvovač prádla.


Je to na všechny druhy textilií , jen se to namočí a nechá působit. Myslím, že jsem to viděla v drogerii Teta. Název odbarvovače je - Dr. Kč (€) 5Kč bez DPH () Skladem Ostrava Tovární ks Je-li objednávka vyhotovena do 14:0 expedujeme tentýž den.


Osobní odběr možný v otevírací době. Každý den jsme na dosah ruky! Druchema patří k tradičním českým firmám s širokým sortimentem kvalitních výrobků z oblasti bytové chemie, autokosmetiky, lepidel a tmelů, barev na textil, výrobků pro sport a volný čas. V drogériích seženete mnoho přípravků na omylem obarvené prádlo, jako je například Savo Perex či další.


Doporučujeme je využít spíše na prádlo bílé. U barevného prádla totiž nejen, že odstraní zapraný odstín, ale nezřídka kdy také původní barevnost. Zničí odbarvovač prádla potisk na tričku?


Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. A pak by odbarvovač FINITO neměl šanci vrátit oděv do původního stavu! Měj tento prostředek doma v zásobě!


Uschovej ho pro přípa že ho budeš OKAMŽITĚ potřebovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky