čtvrtek 25. června 2015

Dětská sada na pečení

Dětská sada na pečení

VELKÁ DĚTSKÁ SADA NA PEČENÍ. Se správnými pomůckami je pečení zábavné a kreativní. Všechny položky jsou plně funkční a mohou být použity v domácnosti pro pečení. Budou vám moci pomáhat při pečení nebo si s ní pohrát ve své dětské kuchyňce.


Sada dílů obsahuje: kulatý plech s nepřilnavým povrchem pr. Sada na pečení dětská dílů ORION. Upeč křupavou pizzu, nebo si vyrob chutné muffiny, nebo cookies koláčky.


Balení s dětskou sadou na výrobu cukroví obs. Dnes si můžete odpočinout, protože pečení za vás obstarají vaši malí pomocníci, vybavení sadou na pečení. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Každý ví, že děti milují koláče. Jistě vám při jejich pečení nejednou asistují, tak proč nezačít už od dětství a nenaučit je péct jejich oblíbené koláčky? S pomocí fantazie a tvarů zvířecích hlav hravým způsobem vyzkoušet zábavné pečení. Pekařská souprava v mini rozměrech perfektní pro malé dětské ručičky. Sada obsahuje váleček na těsto, paličku na maso, vařečky, metlu, pinzetu a stěrku.


Všech devět pekařských nástrojů je vyrobeno z bukového dřeva. Sada je vhodná na styk s potravinami. Další slevy kuchyňských potřeb na Kupi. Krásná sada nádobí, která se hodí do každé dětské kuchyňky.


Dětská velká sada na pečení -22ks č. S touto sadou nádobí si Vaše děti užijí spoustu hodin skvělé zábavy. Dětský set na pečení pro malé pekaře a pekařky. Součástí je dětské dřevěné příslušenství k pečení - váleček, miska, váha, metlička, těsto a vykrajovátka.


Roztomilé mini formy na pečení jsou vyrobené z kovu s non-stick povrchem pro snadné vyklopení upečené. Není skladem Detail produk. Chef je ideálním a moderním doplňkem do dětské kuchyňky, po kterém touží každé malé děvčátko. Od nynějška můžete svým zákazníkům a hostům nabídnout chutné pečivo. Tato kuchyňská sada nádobí na pečení by neměla chybět žádné malé hospodyňce.


Pečení je můj oblíbený koníček! Dorty, muffiny, sušenky, všechno chutná dobře! S touto pečicí sadou se bude vaše panenka v kuchyni bavit. To je kolik lahůdek je vytvořeno! Content: pečicí čepice zástěra kuchyň stroj s funkcí hodinky na navíjení 1. Kategorie: Dřevěné hračky Sada potřeb a doplňků na pečení v krásném dřevěném provedení pomůže v dětském bistru připravit pečené cukroví.


Vhodné pro děti od let. Kdo má rád sladké, neobejde se bez sady na pečení. Hračka nevhodná pro děti do let. Tato sada je částečně dřevěná a částečně nerez.


Smoby Chef Cake Pop Cukrárna. Malá cukrárna s přístrojem Cake Pop. Kulaté míčky pusť po skluzavce do čokoládové lázně a potom ho posyp barevnou drobenkou. Kuchyňská sada nádobí na pečení.


Celkem je v balení kusů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky