pátek 19. června 2015

Řeznická rukavice

V kategorii řeznické potřeby nechybí pracovní rukavice neprůřezné, gumové rukavice , igelitové rukavice , jednorázové rukavice , hadrové rukavice. L, GIESSER Vysoce specializovaná ochranná rukavice proti pořezání je navržena tak, aby chránila ruce při řezání s téměř jakýmikoliv ostrými nástroji. Odolné a vysoce trvanlivé skelné vlákno obalené polyetylenovou přízí poskytuje nejvyšší úroveň odolnosti i proti prořezání.


Fixační pomůcka pro prstové řeznické rukavice - balení kusů. M, GIESSER Vysoce specializovaná ochranná rukavice proti pořezání je navržena tak, aby chránila ruce při řezání s téměř jakýmikoliv ostrými nástroji.

Ochranná drátěná rukavice chrání ruku před pořezáním. Síla drátu 55mm, průměr kolečka vnitřní 9mm, vnější 0mm. Každé kolečko je individuálně svařeno. Rukavice s ochranným rukávem 15cm.


Protiřezné a ochranne rukavice. Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí. Základem pracovního šatníku každého řezníka je řeznická zástěra z ocelových kroužků, protipořezové rukavice a rukávníky, které ochrání ruku i prsty během porcování masa.

Při výběru těch pravých řeznických rukavic se zaměřte na volbu správné velikosti. Výrobky ktoré naša firma ponúka sú vyrobené renomovanými zahraničnými spoločnosťami ktoré pôsobia na trhu už mnoho rokov. Proces výroby podlieha vysokému stupňu kontroly čím je zabezpečená maximálna kvalita výrobkov. Pevná a odolná bavlněná řeznická zástěra s kapsou ve dvou odlišných barvách.


Vyrobeno ze 1 bavlny pro vynikající pevnost a odolnost proti žmolkování. Velká kapsa pro bezpečné uložení věcí. Drátěné rukavice jsou k dostání v mnoha modifikacích, které chrání buď pouze samotnou ruku, ruku a zápěstí, nebo v ideálním případě ruku a předloktí.


Právě pod dlaní se totiž nachází jedna z nejzranitelnějších částí horních končetin, a vyplatí se proto investovat do rukavic, které poskytnou komplexnější ochranu. Pro řezníky máme v nabídce antistatické gumové holínky a holínky s vyztuženou špicí. Jednorázové řeznické PE zástěry, řeznické kalhoty, řeznické čepice, jednorázové, nitrilové a latexové rukavice , kovové neprůřezné rukavice a neprůřezné kovové řeznické zástěry.


Tyto pracovní oděvy společně s obuví a. Golmanske rukavice svih proizvodjaca na jednom mestu. Ako vam je potreban neki poseban model, tu smo da Vam ga obezbedimo! Náš Army shop „tactical gear“ se zabývá prodejem taktické výstroje a taktických doplňků jako jsou vesty, uniformy, zbraně, batohy a další. Mimo jiné zde naleznete Action Figures, vybavení pro airsoft a paintball.


U nás nakoupíte vše pro gastronomii!

Lze k nim přikoupit stahovací návlek pro větší pohodlí při práci. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Specializovaná rukavice pro zpracování masa Foodflex 51 je upletena beze švů s použitím vysoce odolného materiálu zesíleného vlákny z nerez oceli.


Ohebné a měkké dokonce i po vyprání. Prodloužená manžeta chrání zápěstí a umožňuje pohodlné držení. Inzerát Řeznická rukavice v okrese Mělník, cena 900Kč, od Terezka na Sbazar.


Buďto jako celek (kusů) nebo možno jednotlivě. V této kategorii naleznete veškeré rukavice na zimu určené především na trek, lyžování.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky