úterý 23. června 2015

Jakou pračku koupit

Ne vždy se tomu tak děje. Pračky se sušičkou fungují stejně jako pračky bez sušičky s tím rozdílem, že prádlo vytahujete z pračky suché. Dočtete se, jaké funkce vám usnadní praní, jak dobře má pračka odstřeďovat, aby spolupracovala se sušičkou, nebo třeba jak se vyznat v energetickém štítku. Usnadníme vám rozhodování, jestli vybrat pračku s předním nebo horním plněním, jakou kapacitu by pračka měla mít a jak poznáte úsporný model.


Otestovali jsme jak předem plněné, tak i vrchem plněné pračky. Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat pračku. Většinou je lepší koupit buben s větší kapacitou, protože není dobré plnit pračku na 1 , maximálně je doporučováno zaplnění do , protože musíte počítat s tím, že prádlo potřebuje prostor, aby se mohlo pohybovat, tím je praní mnohem efektivnější. Tenhle volně stojící stroj nabízí objem pro kilogramů prádla na jeden prací cyklus, přičemž díky přítomnosti pokročilých technologií šetří spotřebu elektrické energie, vody a zbytečně neplýtvá pracím práškem.


Jakou pračku doporučíte? PO 13-ti letech mě odchází pračka a tak vybírám novou… je na trhu nepřeberné množství a tak vás chci poprosit o radu s jakou pračkou jste spokojené? Mnohým lidem zvuk pračky vadí, proto ji umísťují do uzavřených prostor v technických místnostech, koupelnách a podobně. Tento parametr tedy považujeme za více než důležitý, pokud plánujete pračku kupovat. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Technologie pokročily a doby, kdy si pračky na jedno vyprání vzaly téměř 1litrů vody a spálily až kWh, jsou dávno pryč. Dnešní úsporné pračky potřebují na jeden prací cyklus méně než kWh elektřiny a zhruba l vody. V případě plnění pračky je dobré si rozmyslet, kolik místa máte pro pračku k dispozici.


Pračka s předním plněním se hodí do velkých prostor, kde bude dostatek místa pro otevírání dvířek bubnu. Takové pračky mají obvykle větší kapacitu jako pračky plněné svrchu. Poskytují prostor až pro kg prádla.


Pračku , kterou umístíte do malé koupelny, bude mít pravděpodobně šířku do 40cm a bude s horním plněním. Pračky s předním plněním jsou celkem tiché, s výbornou stabilitou, a s možností. Pojďme se spolu nejprve podívat, podle čeho si pračku vybrat. Pokud se chystáte koupit novou pračku , chcete mít jistotu, že za své peníze získáte tu nejlepší. Uvádíme zde proto seznam klíčových bodů, které je nutné při.


A ještě jedna poznámka ke kapacitě bubnu. Pokud víte, že většinou perete například 6kilogramové dávky prádla, kupte pračku s 8kilogramovou kapacitou bubnu. Nikdy totiž nelze využít kapacitu zplna, protože v bubnu musí zůstat prostor pro pohyb a mechanické tření prádla. V našich testech plníme buben maximálně na 80. Pokud máte menší byt a snažíte se v něm vytvořit co nejvíce úložných prostorů nebo jen přemýšlíte, jaké poličky by se vám hodily do koupelny, zauvažujte i nad skříní nad pračku.


Je praktická a prodává se ve spoustu designových provedeních. Nevíte si rady při výběru pračky? Matou vás její jednotlivé funkce? Ukážeme vám, čím se od sebe jednotlivé typy praček liší a na co se. Pokud si pořád nejste jisti, jakou pračku koupit , máme pro vás pár dobrých rad.


Při výběru je vždy zásadní, ujasnit si, co od zařízení vlastně chcete a potřebujete, a bez čeho se naopak obejdete, dejme tomu v zájmu úspory pořizovacích nebo provozních nákladů. Důležité je taky vědět, na jaké faktory a parametry se. Velmi šetrné – ideální pro menší kusy a jemné prádlo. Funkčně i zpracováním máme co do činění se zcela odlišnými produkty. V neposlední řadě si lze v omezené míře vybrat i barevnou variantu.


Pokud nechcete pračku bílou, lze zakoupit modely stříbrné a černé, potkat ale. Jak pračky, tak sušičky jsou dnes nadupané nejnovějšími funkcemi a technologiemi, které vám usnadní proces praní a zefektivní celkovou péči o vaše prádlo. Klasikou, bez níž si dnešní. Pro větší rodiny nebo jednoduše pro ty, kteří perou ve větším množství, je ideální kapacita o a kilogramech.


Nejste-li si jistí, kterou pračku zakoupit, doporučujeme zvolit větší kapacitu bubnu, která nabídne dostatek prostoru pro praní větších kousků prádla, např.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky