čtvrtek 4. června 2015

Česáček na ovoce

LUX-TOOLS česáček na ovoce s teleskopickou násadou je vhodný ke sklízení ovoce ze stromů, ideálně z vyšších míst. Namísto stěhování žebříku nebo štaflí kolem stromu je jednodušší pořídit si česáček na ovoce. S touto prodlouženou rukou můžete ovoce trhat pohodlně ze stromu. Mezi těmito pomocníky jsou ale, jak ukázal test Blesk. K č 3Kč bez DPH 30Kč.


Trháček QuikFit na ovoce. Dopřejte si pořádnou dávku vitamínů v podobě čerstvého a chutného ovoce. Použití je velmi jednoduché a česáček si velmi rychle oblíbíte. Veškeré informace o produktu. Hodnocení a recenze Fiskars Česáček na ovoce.


Pro Vaše snazší nakupování bude při návštěvě těchto stránek docházet k profilování, což je forma použití souborů cookies za účelem vyhodnocování osobních preferencí a zájmů zákazníků a následná tvorba uživatelských profilů. GARDENA combisystem je ideální pro pohodlné trhání ovoce ze stromu. Ovoce lze po odříznutí stopky integrovaným nerezovým nožem optimálně sbírat do pratelného bavlněného sáčku.


Pro pohodlný přístup do všech míst na stromě a snazší česání lze díky plynule nastavitelnému otočnému kloubu u česače na ovoce snadno nastavit jeho úhel. Součástí balení není násada. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Fiskars QuikFit má zužující se zuby ve tvaru písmene V pro snadné uchopení a utržení ovoce.


Bavlněný sáček je odnímatelný. Plátěný sáček je doplněn kovovými zaoblenými hroty, které šetrně češou ovoce. Ovšem česejte vždy raději po jednotlivých jablíčkách či hruškách, ať se ovoce vzájemně. Sáček je vyroben z pevné bavlny, rám z polyamidu.


Tento česáček na ovoce je zvláštním příslušenstvím pro univerzální zahradní nůžky č. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Trhač na ovoce upotřebíte např. Ovoce budete trhat pohodlně ze země bez použití žebříku.


Je vyroben z lehkého kompozitního FiberComp materiálu vyztuženého skelnými vlákny. V, kde je pak ostrým úzkým koncem ovoce odděleno od větve. V kombinaci s lehkou teleskopickou násadou dosáhnete do výšky přes šest metrů. Dokonce snadno sklidíte i ovoce z největšího ovocného stromu.


Umožňuje pohodlné a rychlé nasazení bez použití nářadí. Průměr česáčku je 1cm. Nemusíte do tří různých obchodů, aby vaše zahrada dostala vše, co ke své údržbě potřebuje.


U nás najdete veškeré zahradní nářadí od nože přes motyky, rýče, pily, sekery, lopaty, hrabla na sníh, krumpáče, zahradní nůžky a není to dál než kliknutí myši a zapsání pár slov k travním sekačkám, křovinořezům a studnovým čerpadlům. Maximální délka 2cm. Garden má také plánovač zavlažovacího systému. Abyste našli dokonalý zavlažovací systém GARDENA, který by vyhovoval vašim potřebám, můžete při navrhování své vysněné zahrady využít pomoc automatického plánování, a poté si stáhněte zdarma náčrt plánu a nákupní seznam!


Aktuálně nabízíme pouze možnost osobního odběru zboží v našich zahradnictvích. JavaScript seems to be disabled in your browser. Na česáček se dá nasadit různě dlouhá násada. K česáčku Fiskars doporučujeme pořídit tyč pod.


Všechny informace o produktu Kráječ ovoce a zeleniny Česáček ovoce , porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Česáček ovoce. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kupte si nářadí které se na Vaši zahradu těší! Popis Univerzální zahradní nůžky Fiskars jsou víceúčelový nástroj s vynikajícím dosahem do koruny stromů a. Kónická koncovka pro napojení na dřevěný adaptér.


Česáček na ovoce

Teleskopicný česáček na ovoce. Zahradní nářadí výhodně v Eshopu HORNBACH.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky