pátek 19. června 2015

Univerzální robot

Univerzální robot Bosch MUM nahradí mužskou sílu v kuchyni. S lehkostí zvládne vymíchat těsto, umlít maso, nasekat zeleninu, nastrouhat brambory, odšťavnit. Tří-rychlostní motor = použití nejvhodnějších otáček nástroje pro daný pracovní úkon. Spouštění a zvedání kotlíku na boční straně převodovky.


From time to time, we would like to contact you about our products and services, as well as other content that may be of interest to you.

You may unsubscribe from these communications at any time. V naší nabídce najdete velmi kvalitní kuchyňské roboty různých značek a už tedy zbývá jen vybrat ten, který bude perfektně vyhovovat Vašim požadavkům jak do domácnosti, tak do provozovny. Skladem v expedičním skladu, expedice do hodin.


Velmi výkonný univerzální kuchyňský robot , který se stane neocenitelným pomocníkem při každodenní přípravě pokrmů. Kvalitou, vzhledem a množstvím nástavců se řadí mezi elitu. Domácí robot je užitečný kuchyňský pomocník, který ocení nejen vášniví kuchaři a cukráři.


Přístroje se neomezují jen na základní šlehání a hnětení, ale díky bohatému vybavení usnadní přípravu všemožných dobrot a pokrmů. Robot univerzální třífá.

UNIVERZÁLNÍ ROBOTY, PRIMAGASTRO. Na stránkách serveru root. Nemusíte se bát složité úpravy surovin, do nabízeného menu zahrnete bez problémů i pokrmy náročné na přípravu. Multifunkční kuchyňský robot vám pomůže s krájením, sekáním, mícháním, šleháním i strouháním. Richards, a veteran of the First World War, and a noted journalist and A. Reffell, a motor engineer.


Nabízíme gastro zařízení, nerez gastro techniku, příslušenství a gastro zboží pro vybavení profi gastro provozů. Profesionální univerzální kuchyňské roboty KitchenAi hnětače pro pizzerie, šlehače, multifunkční roboty, krouhače zeleniny a další zařízení. Free Movies and TV Shows You Can Watch Now. On TV, you can catch Hollywood hits and popular TV series at no cost.


Select any poster below to play the movie, totally free! FOTO před dílenskou prohlídkou - uvedená cena pouze za motorovou jednotku - cena příslušenství na. K základní výbavě patří hnětač, míchač a šlehač. Po dokoupení externího příslušenství může rovněž sloužit jako masomlýnek nebo. Model je dodávan s mechanickým ovládáním, časovačem signalizaci, stop vypínačem a nádobu pro přídavná zařízení.


Usnadní veškerou přípravu pokrmů a vaření a pečení vás začne více bavit!

Vyberte si ten, který vám nejvíce padne do oka. Stolní univerzální robot RM. It was the premiere of a science fiction play by Czech writer Karel Čapek titled ‘R. The word itself was derived from the Czech.


Service, emergency and rescue robot with the ability to combine a fire extinguishing system and a gripping system. The robotic manipulator of the robot is designed with five degrees of freedom, installed on the crawler mobility subsystem. With the extinguishing medium passage in its own manipulation modules, with penetration into the extinguishing head in the axis of the gripping manipulator. Poptat produkt Objednat.


Načítají se parametry a popis produktu, vydržte prosím okamžik. WALKER BASIC is a sophisticated rehabilitation and transport robot usable both in the domestic and institutional environment and in the outdoor environment,including the possibility of riding in unpaved terrain. The device is designed especially for partially immobile persons, people with physical limitations of lower limbs, and seniors.


It is usable for rehabilitation purposes, maintenance of. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky