pondělí 22. června 2015

Beko oim 23301 x

Order Now For Next Day Delivery! Free Shipping Available. All manuals on ManualsCat. Beko Built-in appliances. Dokonce je ještě úspornější o než ostatní trouby.

Multifunkční spotřebič nabízí důmyslně navržených programů pro profesionální tepelnou úpravu pokrmů. Nízká spotřeba řadí troubu do energetické třídy A. Celková spotřeba energie je kW a kW při použití grilu. Za zmínku stojí i zadní katalytická deska a celoskleněné vnitřní dveře. Vybírat můžete ze variant zvukového ukončení pečení a 3. Sign in for checkout Check out as guest.


Add to basket : Watch this item Watching : 1 buyer satisfaction.

Pre kontrolu stavu potravín slúži vnútorné osvetlenie, ktoré sa spúšťa príslušným tlačidlom alebo otvorením dverí rúry. Ideálny čas pečenia skontrolujete na displeji s hodinami a zvukový signál vám oznámi, že máte. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Hledáte plně vestavnou elektrickou troubu? Multifunkční trouba má k dispozici navržených programů, ze kterých si vyberete vždy ten pravý pro vaši úpravu pokrmů. Vše AEG Amica Bauknecht BEKO Blomberg Bosch Brandt Candy Electrolux Fagor Gorenje Indesit Mora Philco Siemens Whirlpool.


Dokonca je ešte úspornejšie o ako ostatné rúry. Multifunkčný spotrebič ponúka dômyselne navrhnutých programov pre profesionálne tepelnú úpravu pokrmov. Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků. Видео - Duration: 3:21. Cukrářský plech 3x 3mm.


Ieškai internetu pigiau? Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk! Používaním tohto eshopu s tým súhlasíte.


Replacement fan oven element heater to fit BEKO models of built in oven and cooker models.

Energetická třída A Barva nerez, stříbrná Objem trouby l Celý popis a technické parametry. Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává. Věříme ale, že si vyberete nový model ↓ Do porovnávače. Zobacz inne Piekarniki, najtańsze i najlepsze oferty. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.


Táto stránka využíva súbory cookies za účelom skvalitňovania služieb zákazníkom. Prehliadaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich užíváním v súlade s pravidlami ochrany osobných údajov. Náhradní díly pro kávovary a espressa KENWOOD Objednáváme veškeré dostupné náhradní díly na elektrospotřebiče značky KENWOOD Mezi nejvíce poptávané náhradní díly patří čerpadla, hadičky, spojky, kolínka, nádoby na vodu, spařovací jednotky, mlecí ústrojí, písty a ventily.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky