středa 17. června 2015

Kuchařská lopatka

Kuchařská lopatka

Vynikající pro krájení a porcování těsta, měkké zeleniny a ovoce, salátu, čínského zelí a shrnování a přenášení všech nadrobno krájených pokrmů. Vyrobeno z prvotřídního. Nenápadná,ale důležitá pomůcka v kuchyni to je kuchařská lopatka PRESTO. Vše co potřebujete naporcovat,shrnout a přenést, to zvládnete s lopatkou Presto.


Kuchařská lopatka

Jednoduše a přesně s ní naporcujete těsto,měkkou zeleninu a ovoce,salát. Přenést bez rozsypání nadrobno nákrájenou cibulku z krájecí desky do pánve nebo hrnce to s. Lopatka kráječ nerez dortová. Na lopatku je roky záruka. Tenká, ale zároveň pevná a pružná lopatka hravě podebere a přenese korpusy, dorty, rolády, moučníky i všechny další druhy velkého cukroví. TESCOMA kuchařská lopatka PRESTO.


Brabantia Set kuchyňského náčiní. Vhodná na krájení a porcování těsta, měkké zeleniny a ovoce, salátu, čínského zelí a shrnování a přenášení všech nadrobno krájených pokrmů. Odolný plast, vhodné do myčky. Můžete ji využít i při vaření halušek a různých zavářek do polévek a při zpracování těsta.


K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti využíváme soubory cookie a web storage. Set pomocníků do kuchyně z nerezu. Obracecí pinzeta z nerezu 2. Univerzální pomocník z nerezu.


Výborný pomocník pro řezání, přenášení i podávání pizzy, nebo koláčů, atd. Zobrazit všechny kategorie. Tescoma kuchařská lopatka PRESTO. Cena s DPH: 1Kč Registrovaní zákazníci navíc získávají na příští nákup 11. CUT N SERVE univerzální pomocník - Silit.


Dostupnost: šetří energie, přírodu, peníze a Vaše Prodej EKO a BIO produktů za skvělé ceny. Kuchařská lopatka PRESTO. Nabízíme úsporné perlátory. Další slevy kuchyňských potřeb na Kupi. Ideální velikost a odolný design pro každé vaření.


Ať už se jedná o kousky skleněné, dřevěné či porcelánové, vždy se můžete spolehnout na decentní minimalistický design, jehož barevné tóny se nesou v souladu se zemitou paletou. Cukrářská stěrka - roztírací lopatka na dort Cukrářská stěrka je vyrobena z kvalitní nerezavějící oceli. Stěrka je nezbytnou součástí při výrobě dortů, zákusků či jiných cukrařských pokrmů, ale i při servírování. Stačí jen vyměnit zakončení z kvalitního žáruvzdorného nylonu a získáte kuchyňskou pinzetu, široké kleště.


Kuchařská lopatka

Největší výběr za nejlepší ceny zboží Toro zahradní lopatka , plastová rukojeť, 34cm v nejvyšší kvalitě. Tvořítko na led silikon, sovy, 11x13cm. SILIKONOVÉ FORMIČKY NA MUFFINY (TORO 3KS BÁBOVKA, KRÉMOVÁ) běžná. Nejlevnější e-shop Pracovníochrana.


Zboží za akční ceny, slevy. Kvalitní kuchyňské potřeby vám usnadní přípravu všech pokrmů. Mezi nejoblíbenější pomůcky do kuchyně patří: struhadla, naběračky, obracečky, prkénka na krájení, kuchyňské váhy, dózy na potraviny, kuchyňské teploměry a další kuchyňské náčiní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky