středa 10. června 2015

Termobox na potraviny

Kängabox termobox Trip červený. Vše vydrží chladné a čerstvé. Váš partner pro dodávku všech gastro přepravních obalů.


Všechny termoboxy mají certifikaci na ATEST pro styk s potravinami. Přepravní termobox polystyrenový bez odtoku na kg, především chlazených potravin. Termoboxy a obaly na potraviny. Díky nejlepším mechanickým a izolačním vlastnostem jsou polystyrénové termoboxy ideální volbou pro bezpečný transpo.


Vytvořeno na Eshop-rychle. Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferenc í. Pro bezobalové nakupování nebo úsporný transport potravin jsou praktické sety sáčků na potraviny. Plastový termobox Tescoma Family o objemu l je vynikající pro. Trojdielny termobox značky Eldom na potraviny je izolovaný PU penou pre uchovanie teploty na 2–hodiny v závislosti na teplote okolia i teplote.


Box má celkový objem l. Plastová nádoba na potraviny značky Tefal MASTER SEAL FRESH umožňuje uchovávání jídel a jejich ohřev v mikrovlnné troubě. Dokonale těsnící víko zaručuje čerstvost potravin a bezpečnost při přepravě. Neobsahuje BPA a je 1 hygienické, vhodné do myčky. S patentovaným bezpečnostním uzávěrem a silikonovým těsněním lze krabice 1 vzduchotěsně a vodotěsně uzavřít.


Udržuje je čerstvé po delší dobu. Má velmi dobrou izolaci, která zajišťuje v. Naše dózy na potraviny uchovají chuť jídla a navíc díky nim budete mít vše v kuchyni uspořádané, vyhnete se zbytečnému pátrání a můžete se soustředit na vaření. Průhledné dózy a víka vám také řeknou, kdy je potřeba doplnit zásoby. Zbytky od večeře snadno zastanou funkci dnešního oběda a díky dózám budete.


MonBento termobox na svačinu Capsule Graphic Blossom. Bez ohledu na to, jak daleko jdete, vaše jídlo. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Vytisknout Přidat do oblíbených.


Box je vhodný pro plechy nebo tácy velikosti 4x 6mm. Nemusíte se tak zastavovat na oběd a zdržovat se čekáním v restauraci. V termoboxech se převážejí různé nápoje a potraviny , obědy, ryby, mléčné výrobky a vůbec vše, co by se mohlo cestou zkazit. Díky tomu, že termoboxy drží stálou teplotu, vydrží vám v nich nápoje a potraviny chladné a čerstvé nebo naopak teplé. Uchovať si jedlo na cestách teplé je teraz veľmi jednoduché.


Perfektne tesniaci termobox s objemom 4ml starostlivo zachová vaše potraviny v optimálnej. Užívanie si domáceho jedla na cestách nebolo nikdy ľahšie alebo viac elegantné. Vystužený termobox pre udržanie teploty jedál s horným plnením.


Je vyrobený expandovaného polypropylenu - EPP (ne polystyren). Vnější rozměr 420x335x4mm. Vnitřní rozměr 258x273x3mm. Výška navržena pro běžné láhve l nebo láhve od vína.


This feature is not available right now. Please try again later. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky