pondělí 15. června 2015

Hmoždíř na koření

Porcelánový hmoždíř je skvělý pomocník k drcení koření a čerstvých bylinek, kterými ochutíte a nádherně provoníte každý pokrm. Kuchyňský hmoždíř na koření má vnitřek nádobky a. A k tomu se hodí právě hmoždíř na koření , který využijete při přípravě indických pokrmů, ale i české recepty využívají širokou škálu různého koření , které lépe chutná pokud se čerstvě nadrtí. Občas si potřebujete nadrtit potřebné koření , ale hledáte vyhovující hmoždíř ? Vyberte si z našeho sortimentu hmoždířů, díky kterým rozdrtíte koření snadno a rychle.


Máme k dispozici hmoždíře dřevěné, mramorové, kamenné nebo porcelánové.

Luxusní jsou především hmoždíře z olivového dřeva. Na co použít tento hmoždíř , který je malý: - na koření jako je čili paprička, šafrán, kardamon, - na léky, které potřebujete rozdrtit a zamíchat do jídla nebo nápoje. Velký hmoždíř s tloučkem pro přípravu čerstvého koření.


Ta část, která není glazovaná na misce i paličce slouží pro lepší účinek drhnutí. Hmoždíře vynikají svou stabilitou a odolností. Rojikovo koření nabízí kvalitní hmoždíř na koření. Nabízíme kvalitní kamenný hmoždíř.


Potrpíte-li si na čerstvě nadrceném koření , pak je určen právě pro Vás! Můžete v něm rozmělnit nejen jednodruhové koření , ale i kořenící směsi, popřípadě si namíchat svou směs na vaření.

Rádi drtíte čerstvé koření i bylinky, ale už moc nemusíte ten nepořádek okolo? Kvalitní hmoždíř na koření z granitu pro všechny milovníky čerstvě nadrceného koření. Garden Trading přichází s účinným řešením. Crusher rozdrtí vše, a díky přesně pasujícímu tloučku zůstane směs pouze uvnitř nádoby.


Většina hmoždířů se skládá z glazované a neglazované části. Přečtěte sí více o hmoždířích a jejich využití při drcení koření , tření jemných lístků bylinek, nebo výrobě domácího pesta. Vybrat si můžete také kořenící směsi bez glutamanu a koření bez lepku. Nově nabízíme také mlýnky na koření a hmoždíř na koření , který jistě potěší každého milovníka čerstvě nadrceného koření. Nakupujte koření online přes internet.


Nerezový hmoždíř na bylinky a koření. Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky. S ručním mlýnkem na koření nejsnáze docílíte čerstvosti koření což oceníte také při grilování. Dřevěný mlýnekna koření navíc vkusně ozdobí vaši kuchyň.


Mlýnky jsou kvalitní a šikovní pomocníci a patří mezi nejdůležitější. Mramorový hmoždíř na koření , průměr 1cm. CZ Prodej koření ,směsi,přídatných látek. Doporučujeme hmoždíř po použití vyčistit mokrou houbičkou, případně i umýt v teplé vodě.


Povrch dřeva je bez jakýchkoli chemických úprav. V případě že se dřevo dostává do styku s vodou je nezbytná.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Jeho příslušenstvím je podlouhlá palička s rozšířeným koncem, která se nazývá tlouk, tlouček nebo trdlo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky