úterý 16. června 2015

Silikonové formy na odlévání sádry

Vyberte si z naší nabídky plastových forem na odlévání. Naleznete zde spoustu vzorů a také dva druhy odlévacích forem. Podle vaší potřeby si můžete vybrat pevnou či pružnou formu.


Z jedné alginátové formy můžete vytvořit až tři velmi přesné sádrové odlitky. Vysoce odolná silikonová forma.

Silikonové formy na pečení, zdobení, atd. Vhodná pro polymerové hmoty, odlévání sádry , potravinářské využití atp. Lukoprenové formy jsou vhodné pro odlévání sádry , betonu,.


FORMY NA ODLÉVÁNÍ FORMY NA ODLÉVÁNÍ. Nejnovější Nejlevnější Nejdražší Zobrazuji 1-z předchozí strana. V této kategorii naleznete formy na odlévání a potřeby pro odlévání.


V nabídce máme formy plastové a silikonové rozmanitých tvarů.

Tyto formy jsou vhodné k odlévání sádry či modelovacích hmot. V naší nabídce si můžete vybírat z různých motivů právě ten, který potřebujete. LUKOPREN N jsou silikonové dvousložkové kaučuky s jedinečnými vlastnostmi podívejte se přehled základních typů a jejich vlastnostní. Využití je pro zalévání, výrobu těsnění, výrobu pružných forem pro odlévání vosku, pryskyřic, olova, sádry a dalších materiálů.


UPOZORNĚNÍ: S ohledem na bezpečnost řidičů spedičních služeb a obsluhu výdejních míst Zásilkovny Vás žádáme o upřednostnění platby předem - proformafakturou. Plastová forma k opakovanému používání. Formy nejen na sádru, Velkoobchodplus.


Srandu zažijete už při míchání a odlévání sádry , kdy budou malý pomocníci s radostí míchat a míchat. Forma je určena na odlévání sádry a jiných materiálů litých za studena. Na mýdla se použít dá, ale musí se lít do 75°C a velmi opatrně vyklápět.


K lepšímu vytlačení slouží spodní část formy , která je ze silikonu. Rozměry formy 2x cm. Jsou vhodné na tvarování a odlévání při použití samotvrdnoucích hmot, fima, IClay hmoty, sádry , keramických prášků a mýdlové hmoty. Vsypejte požadované množství sádry (dle toho, jak velký předmět odléváme ) do.


Zabýváme se prodejem modelovacích hmot, silikonů, odlévacích hmot pro.

Creative shop ODLÉVÁNÍ ZE SÁDRY , KERAM. PŘÁŠKU formy na odlévání. Odlévací hmoty( silikonové kaučuky) určené pro výrobu forem a doplňky k výrobě forem.


Najdete zde nejen výrobky pro výrobu jednoduchých forem a odlitků , ale i odlévací kaučuky pro náročné a přesné odlévání nejrůznějších materiálů. This feature is not available right now. Please try again later. Vhodné pro odlévání pryskyřice i jiných materiálů.


Vyrobte si originální sádrové odlitky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky