pondělí 1. června 2015

Odstraňovač graffiti

Dotýká se vás problém graffiti vandalismu? Objevují se na fasádách vašich budov či budov, které máte ve spravě, nevzhledné tagy? Pokreslili vám sprejem či fixem na syntetické bázi vaše auto, plot nebo okna? A nevíte, jak na odstranění graffiti levně, rychle a jednoduše?


Velmi účinně odstraňuje graffiti a jiné různé barvy ze všech běžných neporézních povrchů, které nebyly předem. Profesionální odstranění graffiti a tagů ze všech nemovitostí výhradně ekologickými, biologicky odbouratelnými, odstraňovači graffiti. Ochrana povrchu anti graffiti nátěrem. V praxi postupujeme tak, že graffiti zoslabíme na najväčšiu možnú mieru a miesto sa zamaľujeme fasádnou farbou. Zamaľovať graffiti ihneď a neodstraňovať ho nie je vhodným riešením a neprináša uspokojivý výsledok.


Graffiti väčšinou presvitá a jeho pôvodné kontúry sú viditeľné. Graffiti – odstraňování a prevence Graffiti se stalo běžnou, byť nežádoucí součástí veřejného prostoru. Vzít hadr, kýbl a rejžák nestačí.


Za použití běžných prostředků je. Antigraffiti ochrana bez nutnosti nátěr obnovovat. Odstraňovače graffiti na všechny povrchy.


Vhodný na cihly, beton a omítky, ale může dojít k poškození povrchu dřeva a některých kovů, zejména zinku. Sparvar odstraňovač graffiti má jednoduché použitie 1 účinok. Odstráni fixky, spraye proste všetko čo je potrebné odstrániť. Aj napriek vysokej kvalite sprejov v našej ponuke vám odporúčame chrániť sa.


Vždy používajte ochranné RUKAVICE a vhodný RESPIRÁTOR. Víceúčelový přípravek určený k odstranění graffiti nápisů, stop po barvě a značkovacích sprejích z pevných povrchů. Pomůže tam, kde ostatní odstraňovače selhávají. Tento víceúčelový přípravek od značky Carlson je určený k odstranění graffiti , stop po barvě a značkovacích sprejů z různých typů pevných povrchů.


Před použitím ubrousků pro odstranění graffiti si na své ruce nasaďte gumové rukavice. Odtrhnutím na vyznačeném místě otevřete obal, vyjměte a rozložte ubrousek. Setřením kruhovými pohyby postupně odstraňujte graffiti. K dosažení co nejlepšího výsledku můžete ještě plochu setřít navlhčeným froté ručníkem. V prípade, že vysokotlaké čistiace zariadenie nie je k dispozícii tak sa.


AMBICORE - k přírodě blíž Přípravek AMBICORE s účinnou látkou MPCD byl vyvinut americkou armádou k primárnímu účelu likvidace ropných havárií. Laboratorní studie však. ODSTRAŇOVAČ GRAFFITI – STARÉ I VRSTVENÉ FARBY. Transgel – vysoko účinný, bezpečný a BIOLOGICKO ROZLOŽITEĽNÝ odstraňovač starších, zatvrdnutých a slnkom utvrdených sprejov a akrylových farieb z povrchu muriva, kovu, asfaltu a dreva.


Pomalu a postupně rozrušuje barvu graffiti , proto při odstraňování je možné účinek weber. Výrobek je vhodný hlavně na plasty, lakované materiály, sklo, dřevo, různé syntetické materiály, ná. Tento nový systém rychle a čistě odstraní barvy bez jakéhokoli rozmazání nebo vzniku šmouh, čímž překonává konkurenční čističe graffiti. Dokáže odstranit z povrchu i pevně vstřebané spreje a laky všech druhů.


Aplikovat je možné na téměř každý povrch, jako např. Jedná se o hustou gelovou čistící tekutinu, která díky svojí konzistenci umožňuje snadné nanášení i na vertikální plochy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky