čtvrtek 11. června 2015

Jak vybrat ledničku s mrazákem

Drobné chladničky s miniaturním mrazákem , které budou vhodné hlavně do kanceláře nebo malého bytu. Lednice s mrazákem neboli kombinované lednice patří k nejoblíbenějším a nejpraktičtějším typům lednic do domácností. Kombinují jak chlazení, tak i mrazení potravin.


Jestliže tedy v menší míře i zamrazujete, bude pro vás lednice s mrazákem tou správnou volbou. Na trhu existuje nepřeberné množství variant těchto. Vybavujete si domácnost, vaše původní chladnička už vám dosloužila, nebo ji chcete vyměnit za novou, úspornější?

Poradíme vám, jaké parametry při výběru zohlednit. Design: Zabudovat, nebo ne. Podle čeho a jak vybrat nejlepší ledničku s mrazničkou?


Samostatné ledničky, oblíbené modely kombinované s mrazákem nahoře či dole a tzv. Většina zákazníků volí jednoznačně kombinovanou ledničku s mrazákem. Důvodem je jak velmi nízká spotřeba, tak minimum zabraného místa. Oblíbenější variantou je pak chladnička s mrazákem umístěným dole kvůli. Pro přehlednost jsme článek rozdělili na několik částí, po jejichž přečtení budete znát odpověď na otázku jak vybrat správnou lednici.


Pohodlně se usaďte, jdeme na to.

A ne jen vám, kterým se lednička porouchala a sháníte novou. V tomto článku vám ve krocích poradím, jak si tu pravou ledničku vybrat. Ale i vám, kteří ledničku sice máte, ale divíte se, proč účet za elektřinu roste a potraviny se tak rychle kazí. To je ten správný čas, kdy byste měli popřemýšlet o výměně. Při koupi nové lednice se rozhodujete mezi hlavními typy: bez mrazáku (monoklimatické), s mrazákem (kombinovaná lednice) a dvoudveřové s mrazákem (americké).


V závislosti na vašich potřebách a možnostech si můžete vybrat klasickou volně stojící chladničku, podstavnou chladničku, kterou můžete umístit například pod kuchyňskou linku, nebo některý z vestavných modelů, který po zabudování do interiéru kuchyně splyne s prostředím a působí nerušivým a elegantním dojmem. Popustit můžete také uzdu své fantazii, protože na dnešním trhu najdete i různě barevné lednice s mrazákem. Rozhodně se nemusíte omezovat obligátní bílou. Při rozhodování, po jakém modelu sáhnout, zvažujte, jak velkou lednici s mrazákem potřebujete. Obvykle se vše odvíjí od počtu členů domácnosti.


S velikostí kombinované lednice s mrazákem mimo jiné souvisí i fakt, zda hledáte volně stojící či vestavný spotřebič, který má být ukrytý v kuchyňské lince. V neposlední řadě je třeba zvážit, jak velkou lednici s mrazákem vlastně potřebujete. Nejširší výběr modelů nabízí kombinované lednice. Pro snadnější výběr doporučujeme nadefinovat vaše požadavky a podle toho zvolit nejlepší model.


Což pro rodinu s dvěma dětmi vychází 1- 2litrů v chladící části a cca - 1litrů v mrazáku. Pokud máte dostatek místa a velkou rodinu s dětmi, amerika je jasná volba. Vezměte do ruky raději metr.


Jak máte velkou kuchyň?

Doporučuji změřit i šířku dveří, abyste novou ledničku do kuchyně pohodlně dostali. Důležitý je samozřejmě počet členů domácnosti. Průzkumy ukazují, že na jednu osobu by měl prostor chladničky činit až litrů, plus dalších litrů v mrazničce. Pro čtyřčlennou rodinu je vhodná chladnička o objemu alespoň 2litrů a mrazákem o objemu - litrů. Kombinované chladničky mají spoustu užitečných technologií, které přispívají k úspoře energie, zabraňují vzniku námrazy a především eliminují vznik bakterií.


No Frost brání vzniku námrazy na stěnách ledničky s mrazákem a zároveň automaticky odmrazuje. Lednička je zpravidla jedním ze spotřebičů, který si do domácnosti pořizujeme nejdříve a který je neustále v provozu. Nasměrujeme tě ke správnému výběru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky