pondělí 1. června 2015

Eta spesso 2015

Eta spesso 2015

Díky konstrukci motoru (DC), který drží otáčky i při tom největším zatížení, pro vás máme borce, který bude držet krok s vaším vařením. Tyčový mixér SPESSO v sobě snoubí elegantní vzhled se silným výkonem a universálním využitím ve vaší kuchyni. Spesso je splněným snem každé správné hospodyňky. Je vyveden v nerezovém provedení a disponuje příkonem 700W.


Snadnější manipulaci zajišťuje možnost plynulé regulace otáček. Nádobka mixéru má objem 8mililitrů. Tradiční česká značka ETA , která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let.


A výsledek vás mile překvapí. Výkon spotřebiče si regulujete sami. Jednoduše otočíte kulatým ovladačem rychlosti a podle potřeby si nastavíte tu požadovanou. I přes svůj vysoký výkon má Eta Spesso sympaticky tichý chod. Upozornění: Tento ponorný mixér pasuje na všechny vyrobené ty.


Eta spesso 2015

Jeho konstrukce je vyrobena z luxusní oceli, což se projevuje na celkové životnosti spotřebiče. Frgály, street food aj michelinská šéfkuchárka. Luxusne spracovaný a nadštandardne vybavený ponorný mixér českej značky Eta. Tá si ich kvalít prístroja dobre vedomá, a preto na neho sama poskytuje mimoriadna záruku roky, ktorá platí pre motor prístroja.


Tohoto celokovového fešáka využijete na mixování prakticky všeho. Tyčový mixér ETA Spesso s nerezovým mixérem, šlehacím nástavcem a plastovou nádobou v kuchyni rozhodně využijete. Další příslušenství lze dokoupit. Celý popis a technické parametry.


Nové tyčové mixéry SPESSO v sobě snoubí elegantní vzhled se silným výkonem a universálním využitím ve Vaší kuchyni. Pořiďte si jej s příslušenstvím - pracovní nádobou a šlehací metlou, se kterou hravě vyšleháte sníh, krémy i pomazánky. Ergonometrické držadlo má povrchovou úpravu Soft Touch a je tak.


Jen ty nejlepší tyčové mixéry šlehají kvalitně a rychle. Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává. Vďaka konštrukcii motora (DDC), ktorý drží otáčky a pri tom najväčšom zaťažení a výkone 7W, máme pre vás borca, ktorý bude držať krok s vaším varením.


Eta spesso 2015

Zboží skladem zasíláme okamžitě. ETA věnuje velkou pozornost designu svých produktů, což z nich dělá jedinečné a praktické pomocníky pro každý den. Prodloužená záruka roky na motor!


Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Pomůžete ostatním uživatelům, hledající návody pro správnou funkci výrobku. Díky nerezové noze můžete mixovat i horké pokrmy. Mixér se velice dobře drží a také má tichý chod. Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků.


Eta spesso 2015

Tekintsd meg a termék információit. The 16th ITC has been postponed for now. The global spread of the COVID-virus continues unabated.


Our sister societies, their members, and our nations are all suffering catastrophic health impacts, severe financial consequences, travel restrictions, and schedule disruptions.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky