pátek 19. června 2015

Loupač jablek tescoma

Three layers of standard meltblown cloth. Feel free to DIY with our unbeatable offers! Free Shipping Available. Check Out Electronics on eBay. Fill Your Cart With Color today!


Unikátní loupače zbaví bez námahy slupky pomeranče, pomela a grepy, kiwi, česnek, cibule i kukuřičné klasy. Mechanický loupač vyloupe snadno a rychle čerstvý hrášek z lusků nebo ostrouhá a zbaví slupky jablko vcelku. Pro snadné a rychlé loupání jablek.


Opatřeno přísavkami pro bezpečné použití, náh. Bezpečné použití zajistí přísavky. U příležitosti dvaceti let od založení dnes již renomované značky TESCOMA vytvořili nejlepší firemní designéři unikátní kolekci dvanácti špičkových produktů pro exkluzivní linii PRESIDENT. V minulém roce jsme detailně představili každý produkt, dnes si jejich výjimečnost připomeneme v krátkém souhrnu.


Nejvyšší kvalitu materiálu použit. Loupač jablek z hliníku a lakovaného nerezu. Tescoma HANDY loupač na jablka. Vynikající pro snadné a rychlé loupání jablek. Inzerát Handy loupač jablek TESCOMA v okrese Hlavní město Praha, cena 290Kč, od Dída na Sbazar.


Prakticke jen uz nemame zahradu. Na podzim, kdy dozrávají čerstvá jablíčka. Díky otočnému mechanismu je loupání rychlé a snadné, čepel z nerezavějící ušlechtilé oceli odstraňuje slupku ve velmi tenké vrstvě. Kráječ a loupač jablek je určen ke krájení čerstvých jablek nebo tvrdších hrušek na „spirálu“.


Překrojením spirály jsou jablka připravena k dalšímu zpracování. Můžete třeba zkusit soutěžit, kdo oloupe nejdelší jablečnou slupku. A práce v kuchyni se stane zábavou pro celou rodinu. Součástí balení je i náhradní čepel. Vyrobeno z prvotřídního odolného plastu, vhodné do myčky.


Stejnoměrně nakrájené plátky na tloušťku mm. Zároveň se vykrojí jádřinec a jablko může být zároveň i oloupáno (vypínatelná funkce). Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve.


Odkazy na odborné recenze. Popis: Nove,nerezavejici ocel a odolny plast. Kompletní informace k výběru. K tomu je nutné spoustu jablek oloupat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky