úterý 2. června 2015

Jakou sušičku

Zaujala mě značka whirlpool – WHIRLPOOL FTD 8X3WSY. Mohl byste mi poradit, zda je tato značka dobrá volba? Obecně k této značce jsem. Některé sušičky obsahují elektronické sondy, které sušičku automaticky vypnou, jakmile je prádlo uvnitř suché.


Na nejlevnějších modelech je tento systém nahrazen časovačem. Některé modely nabízejí další, rozmanité funkce, jako například zvukový signál ukončení sušení, displej, který vás informuje o. Tento výkon by měl říci, za jakou dobu zhruba spotřebič vykoná svoji práci. Pokud už nechcete být otrokem svého prádla a využívat čas smysluplněji, pořiďte si kvalitní sušičku prádla, jež bude pracovat za vás. Péče o prádlo zahrnuje různé druhy pracích prostředků (prostředky univerzální, na černé prádlo, barevné prádlo, vlnu), ale i přístroje, které nám tuto péči usnadňují jako pračky, sušičky, žehličky či parní stanice. Jak sušičku prádla vybírat?


Toto je jedna z otázek, která zákazníky obchodů s elektronikou trápí nejvíce. Na první pohled by se mohlo zdát, že vybrat dobrou sušičku prádla není nejmenší problém, ale opak je pravdou. Parametrů, které si musíte pohlídat, je víc než dost.


Jakou sušičku

Pojďme se podívat na ty nejdůležitější z. Ahoj, prosím o radu jakou pořídit sušičku prádla? Ne moc drahou cca do tis, možná o krapet dražší kdyby byla kvalitní jaké máte zkušenosti s prádlem ze sušičky? Mamka mě od koupě odrazuje, že sušička ničí prádlo - popřípadě se v ní srazí. Vyšší otáčky se hodí spíše pro ty, kdo mají i sušičku , neboť čím je odstřeďování účinnější, tím kratší doba bude potřeba na sušení v sušičce, což znamená i méně spotřebované energie. Ideální je, pokud má spotřebič možnost regulovat otáčky podle svého.


Prakticky cokoliv, co vás napadne. Ovoce ze zahrádky, oblíbená zelenina, bylinky na zimu nebo houby do bramboračky. Sušička je stále častějším vybavením českých domácností. Nezabere tolik místa jako klasický sušák a zvládne sušit větší dávky prádla.


Jakou sušičku

INFO V POPISKU↓ Můžete si vybrat. Jak vybrat kvalitní sušičku ovoce. Než si koupíte sušičku potravin, odpovězte si na základní otázky, které vám usnadní rozhodování a samotný výběr: Jak často budu sušičku potravin používat. První krok je prozkoumání bytu a možností, kam sušičku umístit.


Nejspíš ji budete chtít mít v koupelně hned u pračky, nebo v komoře. Určitě oceníte možnost napojení na odpady a rozměry korespondující s rozměry vaší pračky. Dále je potřeba zvážit typ sušičky – s předním nebo vrchním plněním. Při nižších teplotách nedojde k jeho poškození či sražení.


Není efektivní mít sušičku prádla vždy poloprázdnou nebo naopak sušit prádlo několikrát kvůli nízké kapacitě. Náš tip: Určete si kapacitu. Ahoj, konečně jsem se rozhoupala a pořídíme sušičku na prádlo.


Můžete mi prosím napsat jakou máte doma a jak jste s ní spokojené, jestli můžete doporučit? I o tom se diskutuje na Modrém koníku. Přečti si zkušenosti a názory ostatních. Máte sušičku na prádlo - jakou doporučíte? Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Jakou sušičku

Rozebrat sušičku je potřeba i při kontrole průběhu sušení. Další nevýhodou je hrozba odkapávání šťávy ze šťavnatějších surovin na spodní tácy, nebo dokonce její zatečení do motorové jednotky. Pokud chcete sušit šťavnatější suroviny, dbejte na to, aby byl součástí příslušenství sušičky speciální tác. Víte, jak tepelné čerpadlo funguje?


Postavte sušičku na pračku díky spojovacímu dílu. Košili načichlou kouřem z restaurace nebo propocené tričko stačí vložit na pár minut do sušičky a díky páře je vše je čisté, suché a bez zápachu. Sušičky disponují i krátkými (refresh) programy.


Tím prodloužíte i životnost oblečení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky