čtvrtek 25. června 2015

Americká lednice bosch

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.


Informace o užitném objemu a dalších parametrech naleznete na energetickém štítku americké lednice. Konkrétní objem závisí na počtu členů domácnosti a běžném množství skladovaných potravin. Pokud budeme počítat s průměrnou cenou za kilowatthodinu, roční náklady na provoz lednice budou řekněme 4korun.

Stejně tak nechybí ani integrovaný výrobník ledu. Hlučnost je v tomto případě relativně nízká až průměrná (dB). Celkový objem tohoto modelu je 5litrů. Chladnička je vyrobena v líbivém a elegantním nerezovém provedení, které napomáhá k tomu, že spotřebič dokonale zapadne do každé kuchyně.


No Frost, která zajistí odvětrání teplého vzduchu a vlhkosti, takže nebudete muset odmrazovat. Na obsah chladničky vám posvítí úsporné LED osvětlení. Povrch dveří je opatřen speciální vrstvou AntiFingerPrint, která chrání spotřebič před nežádoucími otisky prstů. Na dveřích je umístěný vestavný displej s výdejníkem.


Díky přehledným policím, prostorným boxům i důvtipným oddělovačům vždy přesně víte, jaké potraviny máte v zásobě.

Kromě toho můžete přihrádky a police vysunovat na teleskopických kolejničkách a díky tomu je vkládání a vyjímání. Aby bylo dosaženo konstantní teploty uvnitř chladničky, je americká lednice BOSCH KAG90AIvybavena inteligentními senzory FreshSense, které neustále monitorují okolní teplotu a na základě naměřených údajů automaticky upravují teplotu v chladící a mrazící části. V jedné polovině se nachází velkorysá lednice , v druhé velký mrazák.


Americká lednice disponuje dvoukřídlým otevíráním. Na trhu také existují 4dveřové lednice. Bohužel se budete muset smířit s vyšší spotřebou a hlučností. Plochy z nerezové oceli perfektně doplňuje tmavý ovládací panel se senzorovými tlačítky, pomocí něhož můžete ovládat veškeré funkce chladničky bez nutnosti ji otevírat.


Připojení na vodu s výdejníkem. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve. Provede vás jeho funkcemi a výhodami.


Poslední lednice je od značky Bosh. Lednice je doplněna o funkci NO Frost, tudíž už žádné dlouhé odmrazování. Díky digitálnímu displeji na dveřích máte přehle co se v lednici právě děje. Akustický signál varuje, když jsou dveře. Side by Side, takzvaná americká lednice je ideální volbou pro velkou rodinu.


Dále je lednička opatřena speciálním povrchem AnitiFingerPrint proti otiskům.

Bosch KAG90AI2 nerez. Americké lednice od výrobce BOSCH , nabízené za výprodejové ceny v největších českých internetových obchodech. Naleznete zde domácí spotřebiče, zahradní techniku a profesionální nářadí pro kutily.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Monoklimatické lednice mají pouze chaldící prostor bez mrazáku a také mohou být vestavné (nebo podstavné) i volně stojící.


Hodí se třeba v případě, že máte mrazák samostatný. Jsou dvoudvéřové a kvůli jejich šířce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky