středa 24. června 2015

Kombinovaný sporák šířka 60 cm

Free Delivery Available! At Pricehunter you have access to millions of prducts at the lowest prices. Ke každému sporáku MORA navíc dodáváme široké spektrum originálního příslušenství.


Všechny sporáky nabízíme v několika barvách, v různých šířkách, např. Sporáky se navíc pyšní velkým praktickým objemem. Více informací o sporácích MORA naleznete v sekci Poradna.

Veľkosť sporáku sa odvíja od vášho voľného priestoru v kuchyni. Klasický kombinovaný sporák s multifunkční troubou se pyšní energeticky úspornou třídou „A“, časovým spínačem, možností odloženého startu a dalšími praktickými parametry. Svou energetickou třídou spadá do kategorie A, což ušetří vaše finance.


Plynové horáky osadené poistkou STOP GAS s integrovaným zapaľovaním sú kryté dvojdielnou smaltovanou mriežkou STABIL PLUS, ktorá zaistí bezpečný posun nádoby vo všetkých smeroch. Kombinovaný sporák Bosch HXN39ADv nerezovém provedení se řadí do energetické třídy A. Velký prostor v komoře trouby, řada inteligentních funkcí a kvalitní varné desky vám usnadní práci a díky nižší spotřebě energie jsou navíc šetrné k životnímu prostředí. Ochrana osobních údajů a cookies Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Kombinujte: sklokeramické, indukční nebo plynové desky a klasické elektrické nebo multifunkční horkovzdušné trouby.


U retro sporáků design Classico.

Vše snadno nastavíte pomocí mechanického ovládání s digitálním časovačem. Díky své nízké spotřebě spadá do energetické třídy A. Popis a specifikace ↓Ke stažení (návody a dokumentace) Popis. Nejkřupavější kůrka Tento sporák je spolu s veškerými standardními funkcemi vybaven i funkcí PlusSteam, která díky troše páry zajistí bohatší a lesklejší barvu, chrupavější kůrku a měkkou a chutnou texturu vašeho domácího chleba.


Klasické analogové hodiny s elektronickou funkcí časového programování, funkcí. Sporák disponuje funkcemi pečení , digitálním časovačem a skleněným poklopem. Tento kombinovaný sporák vám okrem štandardných funkcií prináša aj niečo navyše.


Klasická plynová varná doska a multifunkčná rúra, ktorá je ozvláštnená o funkciu PlusSteam, čo znamená, že jedlo môžete pripravovať za pomoci pary. Sporák má plynové horáky s poistkami STOP GAS. Multifunkčná rúra má programov. Smaltovaná dvojdielna mriežka STABIL PLUS. Elektrická trouba, plynové hořáky.


Volně stojící kombinovaný sporák. Rozměr šířka , výška 8 hloubka cm. Dostupnost zboží závisí na aktuální nabídce vybrané prodejny. Zboží skladem zasíláme okamžitě.


Sporák kombinovaný , šířka 50cm, jednodílná vař. Ku všetkým šporákom MORA ponúkame širokú ponuku.

Detailní popis produktu. Dvojité izolační sklo dvířek Připojení 230V Možnost dopravy, Praha 200Kč mimo Prahu 4K. Prodám tento plně funkční kombinovaný sporák.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky