úterý 16. června 2015

Blok na nože se štětinami

Blok na nože se štětinami Elements bílý - WMF. Magnetický blok na nože černý na 7ks - Böker Solingen. Vhodné pro všechny druhy nožů, zvláště vhodné pro dlouhé nože. Blok se štětinami je jeden z nejbezpečnějších způsobů jak skladovat kvalitní kuchyňské nože. Návod na vyrobení vlastní ústenky naleznete zde.


Zvládněte vše s přehledem na naší speciální stránce Vytvořili jsme pro krizové období speciální stránku, na které naleznete užitečné tipy na produkty, které by se doma při karanténě mohly šiknout. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Recenze na bloky na nože. Bloky na nože podle zkušeností ostatních.


CS Solingen blok na nože se štětinami Lychen je praktickým pomocníkem do každé kuchyně. Tento blok na nože je vyroben ze dřeva černé barvy, díky čemuž skvěle zapadne do designu jakékoliv kuchyňské linky. Prohlédněte si produkty seřazené podle prodejnosti, případně podle hodnocení od ostatních zákazníků. Vložku lze mýt v myčce nádobí. Detailní popis produktu POPIS.


Blok obsahuje štětinovou vložku, ve které se pohodlně uskladní až nožů bez toho, aby se poškrábaly nebo otupily. Dřevěný stojánek na nože s umělohmotnou výplní. Díky této výplni můžete stojánek použít jak na nože , nůžky tak i na různé kuchyňské náčiní. Tato výplň je také vhodná na keramické nože , netupí ostří. V okamžiku nedodání zásilky přebíráme zodpovědnost a utracené peníze vám sami vracíme.


Zassenhaus válcový blok na nože se štětinami , - černý. Nože se při zasouvání díky plastovým štětinám nepoškodí, budete je mít tedy vždy rychle po ruce a nebudou. Povrch stojánku je z plastu v červené barvě s plastovou vložkou na zapichování nožů. Praktická vložka se dá snadno vyndat a čistit.


Blok na nože se štětinami

Stojan na keramické nože Red Culinaria. Uložíte je do bloku šetrně - nože se při zasouvání díky plastovým štětinám nepoškodí a netupí. Blok je vhodný pronejrůznější velikosti nožů. Nože které Vás přesvědčí dlouhotrvající ostrostí a snadnou manipulací i údržbou.


A po práci vždy najdou své bezpečné místo v bloku nožů. Výrobek, který zaručuje dlouhé roky používání vysoce kvalitního kuchyňského náčiní. Nabízí úložný prostor až pro nožů. Nože jsou chráněny před otupením a přitom stále po ruce na kuchyňské lince.


Univerzální a šik – krásný a přitom praktický doplněk. Možná jste si dodnes mysleli, že blok na nože nepotřebujete. Udělejte ve své kuchyni revoluci a dodejte svým nožům řád.


S tímto šikovným blokem na nože to půjde jedna radost. WMF jako záruka té nejvyšší kvality: Má dlouholetou tradicí více než 1let. Německá preciznost a nejmodernější technologie tvoří dokonalou symbiózu, pro kterou WMF tolik milujeme.


Blok na nože se štětinami

Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky