středa 17. června 2015

Kalač zbirovia

Naše firma je výrobcem ručního řemeslnického nářadí a výkovků. Výrobní program zahrnuje také lakování práškovou barvou, vstřikování plastů, truhlářské, klempířské a zámečnické práce, konstrukce a výroba zápustek včetně tepelného zpracování. Dřevorubecký štípací kalač je skvělý nástroj pro štípání velkých dřevěných špalků. Dlouhá dřevěná násada a těžká hlava s perfektním štípacím tvarem zaručuje dokonalý výsledek.


Hodnocení produktu: 1. ZBIROVIA - kladivo klepací 400g. Kalač dřevorubecký s dřevěnou násadou. Mám 5kg a klíny jsem skoro nepoužil. Dělá se s ním opravdu dobře, není to o síle, ale spíš o švihu.


Už jsem leto naštípal asi kubíků. Zbirovia - Vše pro lesáky i zahradní kutily na jednom místě. Objevením našeho portálu, zároveň objevujete nejkratší cestu k nim.


Přes to nezapomíná na dodržení svého údělu a za pomocí. Vybrat si můžete výrobky z kategorií. Pomůcky, nástroje, nářadí i pracovní a ochranné oděvy.


U každého zboží si můžete zkontrolovat jeho dostupnost, porovnat ceny v jednotlivých obchodech a nakoupit nejlevněji! Extra dlouhá dřevěná násada a těžká hlava s perfektním štípacím tvarem zaručuje dokonalý výsledek. Sekera s kladivem klínovitého tvaru a dlouhá dřevěná rukojeť, umožňují efektivní rozdělení bloků dřeva s minimálním. Povrch kalače je ošetřen povrchovou úpravou.


Nejlevnější e-shop ELEMENT-SHOP. Zboží za akční ceny, slevy. Vážení zákazníci, s ohledem na zvýšené riziko přenosu nového koronaviru COVID-až do odvolání omezujeme provoz v naší kamenné prodejně na okýnkový prodej v době od 8. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Kálacia sekera na štiepanie veľkých polien a guľatiny, buková násada cm. Prodejce zemědělské techniky značek Zetor, John Deere, Pöttinger apod. Eshop nabízí skladem tisíce náhradních dílů a potřeb pro zemědělství. Vy nic neposíláte, my si pro zboží pošleme dopravu, kterou zajistíme. Drevorubačský štiepací kalač je skvelý nástroj pre štiepanie veľkých drevených klátov.


Dlhá drevená násada a ťažká hlava s perfektným štípacom tvarom zaručuje dokonalý výsledok. Tupá strana sa dá použiť aj ako výkonná šúľky pre zatĺkanie. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Extra dlhá drevená násada a ťažká hlava s perfektným štípacom tvarom zaručuje dokonalý výsledok.


ZBOROVIA s dřevěným topůrkem s délkou 9mm. Vhodný pro půlení velkých špalků. Všechny varianty produktu. Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner.


Sekera má bukovou ergonomicky tvarovanou násadu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky