pondělí 15. června 2015

Sklenice na pivo na stopce

Kalíšek posazený na nožce dodává sklenicím půvab. Kvalitní sklo, jemně zabroušený okraj a důmyslný tvar udržující pěnivost jsou zárukou, že si pivo vychutnáte do poslední kapky. Zkrátka pivní sklenice na stopce vás nadchnou nejen svojí eleganci, ale také svými užitnými vlastnostmi. V naší nabídce najdete sklenice různých tvarů a objemů.


Velmi oblíbené jsou pivní sklenice na stopce vhodné pro ochutnávání všemožných pivních speciálů.

Také můžete zakoupit sety sklenic na pivo , kterou jsou obzvláště vhodné jako dárek pro všechny pivní nadšence. Příležitostí na obdarování svého otce je více než dost. Sklenice na pivo Best Dad. Kombinace pití piva a certifikáty od vlastních dětí je pro chlapa. Kdepak z lahve, hezky do skla!


Vychutnejte si pivo ve vlastní skleničce nebo půllitru. Pivní sklo je ideální dárek pro muže. A občas do ní můžete nalít i nealko, neurazí se.

Se skleničkou Bohemia vám pivo bude chutnat lépe. Bližší informace o údržbě křišťálového skla naleznete zde. Výrobní kartonové balení obsahuje ks sklenic. Vyberte si sklenice na pivo u nás. Originální a kvalitní sklenice na pivo z křišťálového skla.


Klasické sklenice i sklenice na nožce. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Set sklenic na pivo o objemu 3ml. Vhodné do myčky nádobí na program určený na sklo. Den otců, svátek, narozeniny či Vánoce. Brilantně čirá, lehká, odolná s propracovaným tvarem pro uvolnění aromatických láte.


Dědí se z generace na generaci a každý z majitelů zanechá pivovaru nejakou svoji stopu. Nabízíme krásné křišťálové sklenice na pivo , které dokonale rozzáří vaši jídelní tabuli a dokonale se budou hodit na různé důežité události či rodinné oslavy. Inovace - bod perlení = laserová značka uvnitř sklenice , která způsobí perlení nápoje ze středu sklenice a delší uchování bublin v nápoji.

Sklo je díky titanu pevnější, odolnější proti rozbití a poškrábání. Vaše přání, nápady, loga, texty apod. Darujte svému muži pivaři elegantní pivní láhvovou sklenici na stopce.


Tato sklenice má tvar klasické láhve otočené hrdlem dolů, do níž si můžete nalít svůj oblíbený nápoj. Celá tato sklenice je na stopce , což jí dodává ten pravý šmrnc. Dopřejte si s přáteli posezení u pivka ve velkém stylu a ochut.


Levné sklenice na pivo na stopce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky