středa 10. června 2015

Nástavec na tužku

Nástavec na tužku

Skip navigation Sign in. Ergonomický tvar nástavce podporuje správné umístění prstů při držení tužky. Je vhodný pro mnoho typů tužek a pastelek. Až povrchu nástavce tvoří plochu úchopu.


Pokud dítěti dělá problém správný úchop, můžeme použít gumový nástavec na tužku. Nástavce a držáky na tužku. Jsou vždy tvarované pro dětskou ruku a jsou vhodné jak pro předškolní děti tak pro školáky. Pryž Faber Castell - nástavec na tužku ks. Nasazovací pryže na tužku.


Vhodná pro grafitové tužky. Po nasazení na tužku může sloužit jako oblast úchytuBarevné provedení: bílá, žlutá, červená, zelená a m. Je-li na prodávaném zboží, na jeho obalu, v návodu připojenému ke zboží nebo v reklamě v souladu s jinými právními předpisy uvedena doba, po kterou lze zboží použít, použijí se ustanovení o záruce za jakost. Zárukou za jakost se prodávající zavazuje, že zboží bude po určitou dobu způsobilé k použití pro.


Nástavec na tužku

NÁSTAVEC NA KONTUROVACÍ TUŽKU. Konturovací tužka se snadno zasune opačným koncem do nástavce a uchytí se posuvným kroužkem. V balení ks, cena za balení. Právě pro tyto případy je zde Derwent extender, neboli prodlužovací nástavec na tužky.


Pastelku či tužku stačí jednoduše do nástavce uchytit pomocí šroubování. Práce s prodlouženými tužkami bude mnohem pohodlnější. FACIAL FLEX- PROFESIONÁLNÍ POUŽITÍ PŘI NEUROREHABILITACI. Logopedická pomůcka pro orofaciální terapii. Procvičuje širokou paletu svalů v okolí úst, brady a šíje, které se účastní procesu mluvení a polykání.


Nástavec na tužku

Když bude dítě špatně sedět, bude i špatně kreslit a držet tužku. I kreslení na zemi, při kterém dítě klečí, je dobré. PJ therapeutic Piotr Jaworski ul. Všechny texty a obrázky na tomto webu jsou chráněny autorským právem.


Bite Saber, Soft, červená. Je bezpečná pro děti i dospělé. Povrch násady není hladký, tvoří ho drobné výstupky, násada je tedy vhodná i jako senzorická pomůcka. S bláznivými nástavci Kachooz se z obyčejné tužky stane skvělý módní doplněk!


Vyberte si některý z mnoha barev a obličejů, vyčešte Kachooz ten nejbláznivější účes a překvapte kamarády! Pomůcka ke psaní z měkké pryže, ergonomicky tvarovaná. Penály a pouzdra do školy. Pomocné tabulky, záložky.


Dřevěný nástavec s plechovým koncem na uchycení klasické tužky. Slouží na prodloužení ořezané tužky, která se kvůli své délce špatně drží v ruce. Tyto produkty máme bohužel jako sladové produkty na kamenné prodejně, je tedy možné, že u nízkého počtu skladových zásob už nebudou skladem a čeká se na novou dodávku zboží.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky