středa 10. června 2015

Čtvercové poličky

Pokud hledáte celouzavřenou poličku, klikněte na kategorii Skříňky na stěnu, pro prosklené poličky klikněte na Vitríny na stěnu. Pokud si nevíte rady, ochotně vám poradíme na našem online chatu, a to i večer. Zboží vám doručíme až domů. Vytvořte si odkládací prostor pro své knihy, svíčky a jiné doplňky.


Například police čtverec je prvkem, kterým v pokoji nic nezkazíte, vypadá ladně a elegantně. Když nevíte, kam s tím, odložte to na polici. U nás najdete stovky poliček na zeď, rohových polic nebo nástěnných regálů za skvělou cenu. Bílé police, dubové poličky , police z masivu i spoustu dalších produktů nakoupíte na FAVI.


Nástěnné i regálové police a poličky. Police jsou skvělým řešením, ať už jimi chcete oživit obývací pokoj, nebo je chcete umístit v ložnici nad postel. K dokonalosti vám stačí pár šikovných poliček, na kterých si mohou hovět vázy, fotky nebo třeba pracovní nástroje. Co je stylové, a zároveň toho hrozně moc unese? Vybírat můžete z široké nabídky materiálů, rozměrů i designů, takže si jistě najdete takové, jež dají vašim věcem rám a dokonale splynou se zbytkem místnosti.


Pořiďte si hotový díl nebo si sestavte vlastní řešení podle svých potřeb. Vybírejte z produktů v kategorii police a poličky. Chytrý nákup#128717;z mnoha e-shopů na jednom místě.


I BIANO pro vás monitoruje aktuální situaci. Police a poličky V této kategorii internetového obchodu naleznete doplňky do domu , jako jsou standartní police či poličky nebo elegantní desky na radiátor. Veškeré zboží z našeho eshopu Doplňkydomu zakoupíte za příznivé ceny. Děkujeme za registraci Svou registraci potvrdíte kliknutím na odkaz v e-mailu, který vám byl právě zaslán.


Čtvercové poličky

Pokud od nás e-mail neobdržíte do minut, podívejte se prosím do složky spam nebo hromadná pošta. Inspirujte se naší nabídkou napříč styly na e-shopu KIKA. Díky čemu jsou kompletní nástěnné police, ehm, kompletní? Musí se skládat z police a konzoly (případně už mohou být spojené), aby se daly připevnit na zeď.


Potřebujete také správné upevňovací prvky a samozřejmě i nářadí. Prohlédněte si naši nabídku a pořiďte si úložné prostory, které potřebujete. Vysoké, menší, úzké, široké regály a police do garáže, chodby, kuchyně nebo dětského pokoje. Pro svou velikost se čtvercové konferenční stolky dají umístit do menších obývacích pokojů, čekáren, kaváren.


Regály a police můžou mít spousty podob. Fantazii se meze nekladou. Interiérové poličky jsou nepostradatelnou součástí každé domácnosti.


Můžou sloužit jako krásný designový doplněk místnosti, na který můžete umístit svou oblíbenou fotografie, okrasnou rostlinu nebo jinou pěknou dekoraci. Pomocí vhodně vybraných polic. Uprostřed horní části komody jsou čtyři nekryté čtvercové poličky , do kterých si můžete uložit drobné doplňky či například kaktusy.


Kombinace přírodního dekoru dub Lancelot s bílým leskem vypadá opravdu famózně. Zaujal vás tento moderní design?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky