pátek 29. května 2015

Muskarsky set

Při zakoupení tak získáte vyvážený muškařský set , který obsahuje: muškařský prut, muškařský naviják, muškařskou šňůru a backing. Sestava muškařského prutu, navijáku se šňůrou a backingem, kterou s tačí jen rozbalit a vyrazit k vodě. Kompletní muškařský set Fish-Xpro obsahuje vše potřebné pro lov na mušku.


Muškařský set Fish-Xpro. Levně tak koupíte muškařský naviják, muškařský prut 40m, šňůru, vlasec a mušky v krabičce. Vhodně nakombinovaný set muškařského prutu s navijákem pro děti a začínající muškaře.


Akční muškařský set , který obsahuje kvalitní a moderní prut, naviják a zdarma muškařskou šňůru v hodnotě 49-Kč! Náročný muškár má vo svojej výbave často viac muškárskych prútov. Technika lovu umelou muškou napreduje veľmi rýchlo a dnes rozoznávame muškárske prúty podľa viacerých kritérii.


K viazaniu umelých mušiek je potrebné mať kvalitný muškársky zveráčik, ktorý nám pomôže skonštruovať a realizovať umelú mušku presne podľa našich predstáv. V našem sortimentu muškařských průtů najdete pruty určené pro všechny muškařské techniky! V naší nabídce máme tedy speciály pro tradiční i moderní nymfovací techniky, univerzální muškařské pruty pro lov se suchou i mokrou muškou na řekách, ale i lov se streamerem či na stojaté vodě.


Set kvalitních doplňků pro rybáře za bezkonkurenční cenu. Olomouckém kraji a chytal jsem do ted na privlac, ale chci zmenu. Obsahuje muškařský prut AFTMA 5– naviják se šňůrou fluorozelené barvy a praktickou krabičkou s několika muškami. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Brodící set Simms Tributary Cenově nejvýhodnější velmi lehké prodyšné ponožkové brodící kalhoty od renomované značky Simms. Rybářské potřeby Hanák Competition. Jedná se o ideální všestranný set pro děti, začátečníky nebo rekreační rybáře. Některé specializované prodejny nabízí komplety pro začínající muškaře a tam se dá celý set pořídit za cenu do dvou tisíc.


Je to zásobník šnúry, vyvažuje muškársky prút a vytvára predpoklad k celkovej súhre muškára a prútu. Táto súhra jednotlivých častí následne zaručuje dlhé presné hody a malú únavu ruky pri hádzaní. Díky tomuto pečlivému sladění se můžete stoprocentně soustředit pouze na rybolov a užívat si příjemné chvíle u vody s tímto mimořádně krásným setem. Set pro muškaře od značky Abu Garcia, který se skládá z muškařského prutu a navijáku s kvalitní šňůrou. Pruty od Anglické značky Leeda, tato modelová řada nabízí výbornou kvalitu bez kompromisů, za skvělou cenu.


Velmi tenký a lehký blank, který má středně rychlou špičkovou akci. Stačí jen rozbalit a vyrazit k řece. Ideální pro použití na českých řekách. Společně si už nenecháme žádnou rybu uplavat!


Zobrazit v plné velikosti. Doporučená maloobchodní cena distributorem. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V katalogu nemáme podrobnější informace o muskarsky set.


Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Veľkou výhodou muškárskeho setu Jaxon Slávia je okrem jeho výbornej ceny aj celkové zladenie všetkých komponentov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky