středa 2. listopadu 2016

Bedna na uskladnění brambor

Skladování brambor v bytě: Nic není nemožné. Pokud patříte k zahrádkářům, kteří mají svůj kousek přírody mimo domov, nezoufejte. I v bytě existuje možnost, jak na vhodné skladování brambor.


V případě menšího prostoru se ale budete muset smířit s tím, že uchováte menší množství. Pokud vám to nevyhovuje a nemáte právě vlastní zahradu či pole, řešením je nákup na trhu nebo u farmáře. Našli jste si svého prověřeného dodavatele brambor a chcete mít k dispozici pořád stejně kvalitní hlízy s chutí, která vám vyhovuje?

Tak si kupte brambory na uskladnění. Ale kde je uskladnit, aby vám vydržely. Vak na zeleninu je vyroben z přírodní jutové tkaniny.


Je vynikající pro uskladnění česneku, cibule, brambor , ořechů, atd. Díky prodyšnému stahovacímu uzávěru vydrží potraviny ve vaku déle čerstvé a. Praktická OBI bedna na ovoce a brambory se skvěle hodí k uskladnění ovoce a brambor ve sklepě, komoře nebo garáži. Je vyrobena ze 1 borovicového dřeva s certifikací FSC a skládá se ze tří nad sebou ležících beden, které poskytují velký úložný prostor.


Možností je i dobře izolovaná bedna (zateplená polystyrenem), umístěná na balkoně.

Necháte-li je doma v temné komoře, raději byste je měli brzy zkonzumovat. Jak dlouhou dobu uskladněné brambory vydrží, záleží na kvalitě uskladnění i odrůdě, obvykle je to pět až osm měsíců. Dřevo-železná konstrukce.


Minimální odběr ks, cena za kus korun bez DPH. Při odběru 1ks a více možná sleva. Různé stupně opotřebení. Ale není možné, skladovat je zde dlouhodobě.


Bramborám, o kterých víme, že je budeme ponechávat na sadbu, bude stačit teplota při uskladnění 2-4°C. Plastová bedna na maso T50. Hladký povrch, perfektní čištění a dlouhá životnost!


Přepravní a skladovací bedna na brambory. Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Podobné fráze na Sleviste.


Brambory k uskladnění si můžeme vybrat přímo u pěstitelů, jdou nakupovat rovnou z kamionů u velkých obchodních center, často nám auto naložené hromadami hnědých hlíz zastaví s nabídkou až před domem. Po této první, snadné etapě následují náročnější fáze, jejichž cílem je brambory na vhodném místě zabydlet. Zajímá Vás, jak skladujeme brambory.


Z kolekce SECRET du PO.

Vhodná pro uskladnění brambor. Bedna na láhve v provedení bedna. Povrchová a vnitřní úprava - přírodní. Materiál - masiv (borovice, smrk). Sklep sice má, ale kdyby si koupil kg brambor s NORMĚ krásné, zdravé, oprané a za Kč.


Tak je do pár dnů taky zblajzne a ani se nijak nestihnou kazit. Pořád je v nějakým krámě nějaká akce. Kontejner pro skladování brambor , cibule a zeleniny: tmavý a dobře větraný, aby vaše zelenina zůstala čerstvá.


Box je stohovatelný, můžete tak uskladnit více zeleniny na malém prostoru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky