úterý 15. října 2019

Stojan na dort

Dekorace na dort) Hodnocení produktu:. House Doctor Keramický dortový stojan Rustic Grey, modrá barva, šedá barva, keramika. Nádherný keramický stojan na dort s kropenatou glazurou v tónech šedé a lehce modré barvy,.


Stojan na dort

Stojany na dorty - Svět cukrářů. Otočný stojan - točna na dort Vám pomůže dort snadno a rychle ozdobit. Díky otáčení budete mít zdobení v jedné rovině.


Na podnosu dort rovnou servírujte. Můžete použít také k servírování zákusků, chlebíčků, ovoce, a dalších laskominek. I přesto, že nám lékaři doporučují omezit mlsání, jednou za čas si nějakou dobrůtku dopřeje snad každý.


A nemusí to být zrovna čokoládové tyčinky nebo želatinové bonbóny z obchodu, ale například i domácí dort nebo cupcake, tedy sladký košíček. Domácí cukrářské stojany pod dorty a dezerty. Profesionální dortové točny pro prezentaci dortů na úrovni. Na stojany můžete umístit finger food a další slané delikatesy, které vyniknou na každé party a rautu.


Nabízíme stojany všech cenových kategorií. Dřevěný stojan na dort velký Color Lab REVOL. Dortový stojan otočný, naklápěcí. Kč skladem ks Doprava zdarma. Designový nerezový etažér s rozložením DIOLA leštěný Blomus.


Stojan na dort

Vynikající pro zdobení a servírování dortů, s otočnou plochou a rastrem pro naporcování stejných klínků. Protiskluzový podstavec je odnímatelný pro maximá. Kovový stojan na láhev NAROZENINY - DORT A DÁREK. Otočná plocha s odnímatelným podstavcem vám maximálně uspoří místo na vaší pracovní ploše.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Okraje stojanu jsou vlnkované a uprostřed stojanu je motiv krajky.


Už i nejlepší cukráři ve Francii schválili náš stojan na dort Mealplak. Nízký stojan je ideální volbou pro prezentaci jednoho dortu, zatímco různé podnosy mohou představovat jednotlivé dorty stupňovitě. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Dvoupatrový stojan pojme až hotových cake pops. Vytvořte místo, kde se mohou vaši malí i velcí hosté obsloužit sami. Vejde se na každý stůl.


Stojan na dort

Jeho základna je velmi pevná a stabilní. Jídlo je mnohem radostnější, když se snadno servíruje a podává krásně upraveno. Ozdobte dort jako profesionál!


Umístěte dort na podtavec a otáčejte horní částí, zdobení dortů bude snadnější. Vyrobeno z kvalitního plastu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky