středa 2. října 2019

Textilní krabice

Potřebujete někam do příští sezóny uložit letní oblečení? Nebo schovat synovu fotbalovou výstroj do příštího tréninku? Prohlédněte si naši nabídku úložných krabic a najděte všem věcem dočasný domov.


A pokud chcete na první pohled vidět, co je uvnitř, můžete si vybrat průhlednou variantu. Bílá objemná stylizovaná šperkovnice s proskleným víkem, 17x30xcm.

Pomohou vám proměnit zaneřáděné a přeplněné místo v úhlednou kostku. Krásná textilní krabice je ideální pro přehledné uložení kosmetiky a drobností na přebalovacím pultu. Certifikované bio materiály, ze kterých jsou vyráběny výrobky značky Kikadu, pocházejí z výrobního závodu v Indii. Přírodní kaučuk je extrahován a zpracováván na Srí Lance. Originální design výrobků.


Vážení zákazníci, ubezpečujeme Vás, že robíme všetko potrebné k tomu, aby prevádzka e-shopu Stoklasa nebola v dôsledku koronavírusu obmedzená, objednávky vybavujeme vďaka modernému skladovému systému v maximálne možnej miere urýchlene a bezodkladne ich odovzdávame prepravným spoločnostiam. Hledáte designové krabice a krabičky? Když potřebujete krabičku na šperk, balení dárků nebo k úschově věcí, vy… STOKLASA - jsme tu pro Vás od r.

Stěhovací krabice nejvyšší kvality. Některé typy krabic mají zdvojené zpevněné dno a dvojité stěny v místě úchytu. Textilní boxy vám přijdou vho ať už chcete věci uložit do skříně, šatny, šuplíku, pod postel či vedle nábytku. Snadno pojmou všechno potřebné, od přikrývek, přes boty až po spodní prádlo. Zároveň věci ochrání před prachem a škůdci a získáte o nich dobrý přehled.


RAJA - prodej balícího materiálu. V našem eshopu naleznete kvalitní obaly a obalový materiál levně dle Vašich představ. Klopové krabice nejčastěji vyhotovujeme z třívrstvého či pětivrstvého kartonu. Tento typ krabic má největší využití pro snadné balení, ochranu předmětů různých velikostí, a to nejen v domácnosti, ale též v kanceláři. Tyto krabice jsou vždy 1 recyklovatelné a velice pevné, díky čemuž je lze využít nejen na lehké, ale i těžší předměty.


Z hladké lepenky a mm. Krabice jsou zhotoveny knihařským zpracováním. K uložení oblečení, hraček nebo pracovních projektů vám poslouží krabice a úložné boxy.


Uspořádejte si všechny věci tak, ať o nich máte dokonalý přehle a zároveň to vašemu prostoru sluší. Pořiďte si piknikový košík, úložné krabice nebo třeba dřevěné boxy na kolečkách. V naší nabídce najdete úložné boxy i úložné krabice v kouzelném skandinávském stylu, které se stanou praktickou ozdobou vašeho interiéru.


Každý měsíc pro Vás máme přichystaný dárek.

Poštovní krabice patří díky svému univerzálnímu použití, snadnému sestavení a výhodné ceně k velmi oblíbeným obalům. Poštovní krabice jsou praktické ploché krabice , se kterými můžete ušetřit za poštovné v případě, že posíláte své zásilky s Českou poštou. Na našem eshopu najdete krabice a krabičky z třívrstvé i pětivrstvé lepenky, stretch fólie ruční i strojní, lepicí pásky s různými druhy lepidel a pro různé druhy použití, pytle a sáčky se zavíráním i bez, bublinkovou fólii, vázací pásky, polystyrenové obaly, krycí fólie, teflonové tkaniny, bublinkové obálky a mnoho dalších obalů.


Nebo elegantní dortové krabice s celoplošným tiskem? Vyberte si z naší nabídky a při větších odběrech využijte množstevních slev. A nezapomněli jste objednat papírové dekorační krajky pod dorty?


Prodáváme obalové materiály – nové a jednou použité vaky big bag, palety a kartonové krabice , které nabízíme zejména e-shopům a logistickým společnostem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky