čtvrtek 3. října 2019

Plastový sud na vodu 300l

Sudy na vodu jsou většinou opatřeny víkem, aby nedošlo ke znečištění vody. Výhodou sudu na vodu je snadná instalace a manipulace. Plný sud na vodu znamená možnost zavlažovat zahradu a žádné zbytečné plýtvání vodou z kohoutku. Nohel Garden sud na dešťovou vodu s víkem zelený 3l. NADROZMĚRNÁ ZÁSILKA - nutné Českou poštu za cenu 19-Kč za jakékoliv množství sudů.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. NDV-3nádoba na dešťovou vodu 300L plastový sud. Moderní sud na dešťovou vodu o objemu 2l je skvělým doplňkem i pomocníkem na vaší zahradě. Nádrž na vodu vyniká především odolností materiálu a možnosti napojení kohoutku.


Sud na dešťovou vodu 200l PH s kohoutkem. Materiál, ze kterého je sud na užitkovou vodu vyroben, dlouhodobě. Sudy sa na záhrade najčastejšie používajú na zber dozretého popadaného ovocia, ktoré sa neskôr použije na vypálenie domácej pálenky.


V našej ponuke nájdeterôzne druhy nádob a sudov, podľa vašich potrieb.

Okrem toho máme k dispozícii aj barely a nádrže na vodu v prípade, že je voda vo vašej záhrade vzácnosťou. Velkou výhodou sudu je jejich pevnost a odolnost vůči venkovním vlivům. Díky svému tvaru je sud stabilní. Víko má na třech místech zámek, díky kterému ho připevníte k sudu a zabráníte tak případnému odfouknutí. Vše pro dům a zahradu na jednom místě.


Pro váš domeček, byt nebo zahrádku. Kromě plastových barelů na vodu a jiné kapaliny u nás seženete rovněž levné plastové sudy s víkem na pevné látky. Všechny jsou ovšem vyrobeny vyfukovací metodou z vysokomolekulárního polyetylenu (HDPE), disponují odolným těsněním a jsou vhodné i pro přepravu kapalných nebezpečných látek obalové skupiny I, II a III. Nabízíme sudy na dešťovou vodu od značky PENTA. V naší nabídce najdete sudy na dešťovou vodu plastové a to o objemu 120l, 200l, 220l, 300l a 500l.


Součástí je víko a kohoutek. Plastový zelený kulatý sud na dešťovou vodu 2l je ideálním pomocníkem pro zahrádkáře a chalupáře. Slouží k nashromáždění a uchovávání dešťové vody, kterou lze následně používat například k zalévání. Pro snadné odčerpání vody má sud kohoutek a lze uzavřít víkem, které je rovněž součástí balení.


Sud je vybaven odnímacím víkem. Je uzpůsoben tak, aby z něj bylo možno odebírat vodu kohoutkem i hadicí. Vodu lze díky širokému vyústění nádoby bezpečně a pohodlně čerpat pomocí čerpadla, nebo.


Nakoupit za nejnižší ceny se dá i bez toho, aniž byste se museli snížit k nákupu produktů nižší kvality. Vybírejte z tisíců položek, které jsou součástí roky budovaného a zákazníky.

Velmi dobře odolává povětrnostním vlivům a UV záření. Prostorově úsporné řešení díky hranatému tvaru. Hranatý podstavec pod sud je praktickým doplňkem zahradních sud ů, protože usnadňuje napouštění kbelíků či konví. Podstavec je nutno v zimních měsících uskladňovat v prostorách, kde teplota neklesá pod. Detailní popis produktu.


Kohout je vložen uvnitř sudu a musí se namontovat, jelikož otvor pro kohout není předvrtán, lze tedy použít i bez kohoutu. Vyzkoušejte zboží, které prošlo zkouškou spokojenosti zákazníků. Váš dům, byt, malý pokojík a nebo zahrádka, to vše můžete vybavit jedním nákupem u nás.


Objem sudu je 2litrů. Plastový sud , barel vhodný na vodu 220L sud vhodný i na pitnou vodu. Rozměry sudu jsou: 6x 9mm, 2x uzávěr: 58mm se závitem se stoupáním mm.


Slúži na nahromadenie a uchovávanie dažďovej vody, ktorú možno následne používať napríklad na zalievanie. Pre ľahké odčerpanie vody má sud kohútik a možno uzavrieť vekom, ktoré je tiež súčasťou balenia.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky