středa 23. října 2019

Zátka do umyvadla

Zátky do umyvadla koupit o objednat u OBI. Gumová zátka špunt do umyvadla. Stačí jen zvolit ty správné doplňky, které vaši koupelnu oživí.


Originální, vtipně zpracovaná, a především jednoduše vyjímatelná. Zátka do umyvadla - HELP Růžová.

Vyzdobte si koupelnu originálními doplňky! Tato zátka do vany či umyvadla je jedním z nich. Velmi atraktivní design,. Vypouštěcí zástrčka zátka špunt do umyvadla Varianta: Muž.


Hodí se perfektně do jakéhokoliv umyvadla , vany či dřezu. Dvířka se dají otočit a změnit směr otevírání. Umyvadlo otočit nelze, ze zadní strany jsou otvory na uchycení umyvadla do zdi.


Nabízíme širokou nabídku příslušenství pro umyvadla , ze které si určitě vyberete!

Akční ceny, stovky produktů - kryty sifonů, podstavce, těsnění, výpusti, click-clack, odtokové ventily, montážní sady a další. Koniec problémom so zle tesniacou zátkou! Teraz vypustíte alebo napustíte umývadlo len ľahkým stlačením. Skříňku s umyvadlem můžete doplnit.


Vhodný na všetky štandardné vane, umývadlá a drezy. Praktická zátka do dřezu s motivem ruky je vtipno. Keramická zátka Klik Klak (Click-Clack) je moderní variantou výpustí do umyvadel. Uzavíratelná výpusť pro umyvadla bez přepadu Vhodná k umyvadlům WH05 WH05 WH07 WH07 WH0a WH060.


Již nemusíte přemýšlet, kam odložit gumovou zátku. I taková drobnost jako špunt do vany, do umyvadla , dřezu nebo sprchového koutu může být zajímavě a vtipně provedená. V nabídce máme klasické vytahovací špunty s obrázkem, u dětí velmi oblíbené plastické špunty např. Lifeventure Sink Plug (univerzální zátka do umyvadla ) Malá utilitka, která usnadní každou delší cestu těm, kteří si neberou celý šatník. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Dejte si do koupelny zátku do umyvadla Help.


Vtipný design pobaví každého hosta.

Výšku možno nastaviť, a zátka sa tak prispôsobí každému umývadlu. Robustné vyhotovenie Motív je zapečatený umelou živicou, vďaka čomu je obzvlášť odolný proti čistiacim prostriedkom a olejom. OBI zátka výpusti spolehlivě uzavírá odtok umyvadla nebo vany. Brání odtečení vody a podporuje celkový vzhled koupelny. Ovládá se pomocí pákové mechaniky na umyvadle nebo vaně.


Předpokladem je existence přepadu, aby při zavření zátky nedošlo k přetečení. Jednoduše vyjímatelná gumová zátka , která sedí do jakéhokoliv umyvadla ,. Najpredávanejšie produkty z kategórie. Podložka do drezu CLEAN KIT 32xcm.


Univerzální zátka CLEAN KIT: Do dřezu, do umyvadla i do vany Věřte nebo ne, ale je. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Nakupujte za skvělé ceny výrobky Jika! Nabízíme kompletní sortiment tohoto předního českého výrobce sanitárního vybavení. Hledáte umyvadla , baterie umyvadlové, bezdotykové, vanové, sprchové, bidetové, podomítkové, termostatické, klozety, sprchové sety, rohové ventily, vany, vaničky, sprchové kouty, koupelnové doplňky a další?


Záleží len na vkuse zákazníka, či si zvolí štandardné keramické umývadlo alebo dá prednosť luxusnejším materiálom a do svojej kúpeľne umiestni umývadlo z liateho mramoru, kamenné umývadlo či dokonca z umývadlo z bambusu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky