středa 16. října 2019

Podnos s víkem

Po odklopení poklopu můžete občerstvení ihned servírovat. Kryt slouží nejen k bezpečnému přenášení, ale ta. Hlavní jídla, dezerty i přílohy, to všechno vypadá i chutná lépe, když to servírujete ve stylovém nádobí, je to tak? Zkuste třeba ke svému mistrovskému dortu přidat ještě tu pomyslnou třešničku a servírujte ho na skleněném stojanu s víkem. Prohlédněte si celou naši nabídku.


Pokud stojánek na muffiny nepoužijeme, slouží podnos jako klasický podnost na přenášení dortů, zákusků, chlebíčků, jednohubek, aj.

Součástí víka jsou také větrací. Supermarket coop Terno - velký nákup s úsměvem. I když by se jídlo jistě rádo neslo ve vaší náruči, určitě ocení komfort na prostorném a elegantním podnose či tácu. Spodní část je bílá, stejně jako rukojeť, která připomíná motýla.


Chladicí podnos s poklopem je vynikající pro přenášení a podávání dortů, dezertů, jednohubek, chlebíčků, ovoce apod. V čem chladicí podnos s poklopem DELÍCIA vyniká? Chladicí podnos je opatřen odnímatelným chladicím dílem, díky kterému přenášené pokrmy zůstávají déle vychlazené a svěží.


Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky.

Klipy, které slouží k uzavření víka mají vzhled květiny. Servírovací podnosy a tácy s poklopem udrží dobroty déle čerstvé. Zabrání osychání, napadání nepořádku ze stromu i náletům hmyzu na jídlo servírované venku i uvnitř. Elegantní souprava podnosu a poklopu slouží k servírování a krátkodobému skladování některých potravin. Výborná je pro ovoce, sýry, zákusky a chlebíčky.


Zároveň je chrání před vnějšími vlivy a zabraňuje jejich vysychání. Despite the intent to field the 2Bwith light infantry units, the 2Bappears to have been fielded with regular motor rifle units as well at a scale of six per battalion. Kartell Dune 55xzelená. Stylový podnos s víkem je vyroben ze stříbrného kovu.


Kovový podnos s víkem. Tác je ideální jako servírovací na lahůdky , chlebíčky, jednohubky ,cukrovinky nebo sushi. Teplotní rozsah použití -st.


Plastový podnos s průhledným víkem je vhodný k přenášení muffinů, kdy najednou můžeme přenést až muffinů. He specializes in dermatology. About Me Locations Compare. Likelihood to recommend Dr.


Produkt Nerezový podnos s průhledným víkem prodává můj kamarád a rád Vám jej pošle Zadejte mi Váš e-mail a já Vám pošlu zprávu, kde můžete zboží za super cenu koupit. Podnos na dort s víkem bílá.

Praktický podnos s víkem , který je vybaven vzduchotěsným silikonovým těsněním, díky kterému bude uchovávání dortů i jejich přesouvání mnohem snažší a radostnější záležitostí. Udrží vaše dezerty, koláče, dorty nebo cup cakes krásně čerstvé. Výrobek před prvním použitím umyjte. Vhodný pro dorty i běžné pečivo. Objednávejte pomocí formuláře níže, kam napište adresu, nebo se proklikněte.


ZAJÍČEK s lesklou glazurou a keramickým víkem ve tvaru zaječích oušek. Využijete na uchování či servírování bonbónů či pralinek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky