pátek 11. října 2019

Redukční ventil argon

Lahvový redukční ventil pro argon nebo směsný plyn. Příslušenství k čerpadlům) Hodnocení produktu:. Redukční ventil - Argon za skvělou cenu. Objednávejte online na Svarecky-obchod. NA E-SHOPU MÁME JEN ZLOMEK Z PRODÁVANÉHO SORTIMENTU.


ARGON ,COHELIUM,MISON - lahvové redukční ventily.

DUSÍK - lahvové redukční ventily. FORMOVACÍ A TESTOVACÍ PLYN - lahvové redukční ventily. KOWAX, nejlepší hodnota za Vaše peníze. Mini verze (pouze menší rozměry, výkon a použití stejné).


Nejlevnější redukční ventil na trhu i přesto ale dlouhá životnost. Vyzkoušeno mnoho let v provozu! Výstupní průtok je indikován manometrem se stupnicí v litrech za minutu.


Nabízíme lahve na Argon , acetylen, dusík, kyslík, oxid uhličitý, atd.

Uvedení redukčního ventilu do provozu. Zkontrolujte, zda je redukční ventil vhodný pro plyn, pro který má být použit. Linde redukční ventil ARGON. Kvalitní redukční ventil od známé značky.


Dva manometry, připojovací matice W21. V našem internetovém obchodě máte možnost zakoupit redukční ventily pro CO kyslík a acetylen s rozdílným průtokem a vstupním závitem. Vstopní tlak 200bar, výstupní 4bar.


POUŽITÍ Jednostupňový redukční ventil tlakové láhve je určen pro snížení tlaku plynů, získaných přímo z láhve nebo z baterie lahve na požadovaný provozní tlak. Ideálně se hodí pro malé svařečky na montáže atd. Jejím posláním je snížit tlak plynu přímo z láhve, na požadovaný provozní tlak levý manometr ukazuje tlak v lahvi pravý manometr průtok plynu. Pro každý druh plynu používáme jiný redukční ventil. Z oblasti svařování známe zejména redukční ventily určené pro plamenové svařování a řezání (kyslík, acetylen) nebo redukční ventily pro tzv.


CO, Argon , Helium, směsné plyny, formovací plyny, apod). Pro točení piva nabízíme i tlakové lahve včetně zajištění plnění. V našem sortimentu naleznete redukční ventily na acetylen, argon , kyslík, oxid uhličitý (CO2), dusík, oxid dusný i vzduch. GCE garantuje vysokou kvalitu. Get without the ads.


Skip trial month free.

GCE - redukcni ventil tvvideoprodukce. Unsubscribe from tvvideoprodukce? Osobní převzetí ve Vraném nad Vltavou. Nebo po dohodě na Praze – Kačerov.


ARGON - lahvové uzavírací ventily from GCE Group, leading manufacturer of gas flow control equipment.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky