čtvrtek 10. října 2019

Plastový barel 50l

Free Shipping Available. Fill Your Cart With Color today! Dle typu použití se liší i nabídka, ve které máme sudy se šroubovacím či odnímacím víkem a sudy typu L-Ring (pevné víko, které nelze odendat). Detailní popis produktu. Bílý plastový sud 50l se šroubovacím víkem (označován také jako barel na vodu nebo širokohrdlá plastová konev) má využití jak v domácnosti, tak v průmyslu.


Plastový barel 50l UN, dvouhrdlý.

Hygienicky nezávadný plastový barel splňuje podmínky pro styk s potravinami - prohlášen. Velkoobchomaloobchod kde najdete sudy, kádě. Nabízíme plastové nádoby - plastové sudy na vodu, plastové sudy na kvas, plastové sudy na víno, přepravní sudy, zahradní sudy, nádoby na vodu, kádě na vodu, kádě na zahradu, vinařské kádě, rybářské kádě, plastové barely, plastové konve.


Barel l širokohrdlý. Splňují podmínky pro styk s potravinami - prohlášení o shodě. Prodáváme barely o objemech 20l, 30l, 50l a plastové sudy o objemu 120l a 220l. Nejprodávanější barely.


Vaše křestní jméno Vaše příjmení Vaše e-mailová adresa Příjemce e-mailu Doplňující zpráva Shromažďované osobní údaje z toho formuláře podléhají předpisům Manutan Group.

Chcete-li se dovědět více o svýc. Cena je včetně víka a těsnění. Inzerát byl odebran z oblíbených.


Sudy sa na záhrade najčastejšie používajú na zber dozretého popadaného ovocia, ktoré sa neskôr použije na vypálenie domácej pálenky. V našej ponuke nájdeterôzne druhy nádob a sudov, podľa vašich potrieb. Velice rozšířený výrobek je vhodný na kapalné i sypké materiály.


Dvouhrdlý plastový sud s otočnými uzávěry a madly je vhodný k přepravě a skladování sypkých materiálů a kapalin. Je tak možné jej využít také jako sud na pitnou vodu nebo na kvas. Prodám plastový barel , 50l , vymytý, kdysi použit na naftu. Vnitřní průměr horního otvoru je cca 14cm.


Potravinářský hygienický atest. Kontajner IBC Container s oceľovým zváraným rúrkovým rámom, integrovanou paletou a robustným, opakovane použiteľným plastovým kontajnerom je. Nádrž je po jednom použití. Má přesné průvleky pro povlečené lanového zámku, po instalaci krmného automatu je tedy dobře zabezpečen. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Sud byl jednou použit na sirup v potravinářském průmyslu. Objem sudu je 1litrů. U sudu Vám na přání můžeme odříznout víko nebo i jinak upravit. Více variant Další varianty tohoto produktu Doprava Doprava tohoto produktu.


Sud lze používat například i na kvas. V nabídce máme nové i použité čisté sudy. Vhodné pro potraviny, vodu, kvas i pevné hmoty.


Na nabízené zboží se vztahuje 1 garance kvality a záruka spokojenosti, tj navrácení peněz za zboží po dobu 30dní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky