čtvrtek 31. října 2019

Smaltované nádobí retro

Smaltované nádobí na zakázku Retro smaltovanému nádobí není nikdy konec. Nestárnoucí designy a funkční materiál oceňují kuchařky a kuchaři po celé generace. Chcete Vašim blízkým či obchodním partnerům darovat jedinečný smaltovaný hrnek, půllitr, džbán nebo misku s vlastním potiskem?


Nebo chcete portfolio svých. Metalac - Retro Kitchen je novinkou na trhu.

Předností tohoto nádobí je praktický tmavý smalt uvnitř, který je vynikající na údržbu. Nádobí s dekorem Retro -Kitchen se stane ozdobou Vaší kuchyně. Nádobí můžete umývat v myčce na nádobí a používat jej na. Toto nádobí najdete i více než let staré v kredencích Vašich babiček, které ho používají dodnes a nedají na něj dopustit.


Prodávame Kotlíky na guláš, Zabíjačkové kotle, Soupravy na guláš, Zabíjačkové soupravy, Grily, Grilovací pánve, Hořáky, Rošty na BBQ, Paella pánve. SMALTOVANÉ RETRO NÁDOBÍ. Nabízíme Vám za super nízké ceny kvalitní smaltované nádobí : smaltované soupravy, smaltované čajníky a konvice, smaltované hrnce, smaltované hrnky, smaltované kastróle, smaltované misky, smaltované naběračky, smaltované pekáče, smaltované pokličky, smaltované cedníky.

Jedinečný dekor houby na smaltovaném náobí a to nejen pro vášnivé houbaře. Dekor houby je decentní a sympatický a jiste budě na plotně lahodit vašemu oku. Na našem eshopu najdete široký výběr smaltovaného nádobí v tomto krásném dekoru. Používají skutečně velmi kvalitní materiály a moderní technologie, zaručující nejen bezproblémové užívání, ale i snadnou údržbu a především dlouhou životnost. Jedinečná nabídka kvalitního českého nádobí vyráběného v Českých Budějovicích.


Neváhejte vyzkoušet kvalitu, kterou ve svých dománostech měli již Vaši prarodiče a která stále slouží k naprosté spokojenosti valné většiny uživatelů. Opravdová česká klasika je zpátky. Litina se smaltovým povrchem má také velkou tepelnou setrvačnost, takže jídlo se ve smaltovaném nádobí dovaří i poté, co vypnete vařič nebo troubu. Prodávame Grily, Grilovací pánve, Hořáky, Rošty na BBQ, Kotlíky na guláš, Zabíjačkové kotle, Paella pánve, Záhradní grily, levne kotliky.


Mnoho lidí se opět vrací ke smaltovanému nádobí. Nabízíme nejen smaltované nádobí z české produkce, ale i smaltované nádobí od jiných evropských výrobců. Snažíme se totiž nabídnout nejen tradiční české produkty, ale i zajímavé položky, které v České republice nikdo nevyrábí jako například smaltovaná vědra, smaltované misky, smaltované čajníky , smaltované talíře, smaltované mlékovary apod. Vyberte si co potřebujete z 3aktuálních inzerátů v kategorii Bazar nádobí : retro.


Vše, co je potřeba pro servírování, stolování a konzumaci by mělo být funkční a praktické, ale zároveň i vzhledově zajímavé, a to jak v moderním, tak v retro stylu – a to smaltované výrobky. Smalt nové generace se navíc snadno udržuje a výrobci zaručují dlouhou dobu jeho používání. Inzerát Retro smaltované nádobí - rendlíky v okrese Hlavní město Praha, cena 200Kč, od bambina na Sbazar.

Použity jsou kvalitní skleněné poklice s otvorem pro odvod páry během vaření. Nádobí se může použít v troubě pro zapékání do 1°C. Aplikováno je vysoce kvalitní nerezové kování.


Filtrovat Doporučujeme Oblíbené zákazníky Nejnovější. Odebrat vše smaltované. Když se řekne smaltované nádobí , každému se vybaví babiččina voňavá kuchyně.


Určitě se vám jako dětem. Staré nádobí smaltované retro víz foto. Domácí vaření, Kastroly a hrnce s SLEVOU! Nakupte výhodně u Kitos!


Propadněte kouzlu retro smaltovaného nádobí , které vám připomene dětství trávené u babičky. Kvalitní plecháčky, cedníky, hrnky na ohřev i klasické bandasky od slovinské značky Isabelle Rose Home máme skladem a ihned k odeslání! Retro Kuchyňské nádobí.


Doprava ZDARMA pro všechny objednávky nad 1. Poradíme vám, jak vybrat kuchyňské nádobí , hrnce, pánve, poklice, zavařovací hrnce, wok pánve, konvice na vodu, nádobí na indukční desku, keramické nádobí , sady nádobí. Vybírejte a porovnávejte zboží z mnoha e-shopů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky