úterý 15. října 2019

Plastové ubrusy metráž

Plastové ubrusy metráž

Neváhejte a vyberte si nový ubrus přesně podle vašich představ. Nebudete se muset bát toho, že byste museli často prát. Tyto ubrusy jsou velmi praktické.


Plastové ubrusy metráž

Potištěné PVC ubrusy MIMOSA svým výrazným designem a jasnými barvami upoutají každého. Textilie na rubové straně zabrání shrnování a zajišťuje dimenzní stabilitu. Plastový povrch umožňuje snadnou údržbu. A obléknte-li si k tomu krásnou zástěrku, pak vaší kuchyni žádný muž neodolá. Pro domácnosti a různé stravovací zařízení.


Vhodné pro mateřské školky a pro školní jídelny. Dle dohody lze vybrat a zakoupit ihned na místě, většinu vystavených zde ubrusu ustřihneme na počkání. Položek k zobrazení: 22. Ubrousky papírové pruhované modré ks. PVC fólie na ubrusy v metráži - Škodák Omyvatelná PVC ubrusovina - fólie bez textilního podkladu, s motivem modrých zvířátek a srdíček na bílém podkladu.


Omyvatelné prostírání na rozdíl od textilního jednoduše setřete houbičkou a je to! Náš velkoobchod se zabývá prodejem plastových ubrusů již let a zásobuje jimi zákazníky po celé republice. Ať již se jedná o plastové PVC ubrusy s textilním podkladem, nebo PVC bez podkladu, čí průsvitné fólie, můžeme Vám garantovat jak léty prověřenou kvalitu těchto výrobků tak i širokou nabídku vzorů a zároveň i nízkou cenu těchto produktů. Vyberte si látky, metráž , galanterii, střihy a pomůcky pro stylové šití v jednom z našich sedmi obchodů nebo e-shopu.


Upřesnit parametry Cena: Kč. Na výběr máte z několika barevných variací i rozměrů. Ty můžete vybírat podle příležitosti nebo i třeba podle ročního období. Tvar je k dostání standardní hranatý. Krajka vhodná na oděvy, dečky, ubrusy či bytový textil.


Levné krajky - metráž na Topstyldekor. Nabízíme levně krajky - metráž. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba. Dekorační krajka meruňková (1m).


Shop bavlněné látky, metráž ,látky pro patchwork,balíčky látek pro patchwork, krajky a. Teflonové látky na ubrusy ‎ a prostírání - metráž Objevte naši nabídku látek s teflonovou úpravou a vyberte si látku podle svých přání a požadavků. Látky s teflonovou úpravou jsou vyhledávané hlavně kvůli skvělé vlastnosti materiálu , který odpuzuje vodu a proto je látka odolná proti znečištění tekutinami. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Slavnostní a party stolování doplňují organzy, tyly, satén, jednorázové ubrusy , stolové šerpy, rautové sukně, luxusní ubrousky, svíčky, dekorace. VÍTEJTE VE SVĚTĚ PLNÉM BAREV A VZORŮ, V RÁJI PRO TVOŘIVÉ, VE SVĚTĚ, KDE NIC NENÍ NEMOŽNÉ! Vám nabízíme širokou nabídku látek v metráži, šicí pomůcky, galanterii, příze a další šicí nezbytnosti.


V nabídce naleznete PVC ubrusy s textilním podkladem, který nejen chrání stůl, ale také prodlužuje životnost ubrusu. Vybírat můžete z mnoha barev i vzorů a nechybí také průhledné PVC ubrusy které mohou posloužit jako samotný ubrus, nebo jako ochrana jiného ubrusu. Ubrusy , prostírání, levnejsinenajdete.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky