čtvrtek 3. října 2019

Siemens parní trouba

Parní trouby Siemens jsou zdravější alternativou běžné trouby. Vaření v páře zachovává v potravinách původní chuť, vitamíny a nutriční hodnoty. A je také velmi praktická - lidé, kteří chtějí jíst zdravě, ale nemají mnoho času na vaření, si mohou s parními a kombinovanými troubami Siemens snadno a rychle ohřát již připravená jídla.


Nejlepší volbou je pořízení kombinované parní trouby s horkovzduchem. Ta potom nahrazuje klasickou troubu a můžete v ní vařit, péct i. Vestavná trouba je vybavená parní funkcí SteamBake, díky které můžete péct nadýchané domácí pečivo.

Kompaktní parní trouba Siemens CD634GBWje perfektní volbou pro chutnou, nízkotučnou a zdravou přípravu jídla. Díky funkci cookControl Plus a automatickým programům máte. A, kombinovaná parní trouba , cookControl Plus, multifunkce 4D Horký vzduch (druhů ohřevu vč. ecoHorký vzduch), l, , 30°C - 250°C, ecoClean Plus na zadní stěně, bočních stěnách a stropě, 7“ dotykový barevný TFT-displej vč. Zdravé vaření s parní troubou Siemens. Nová technologie, snadná údržba, dokonalé výsledky.


Multifunkční parní trouby vám umožní uvařit hned několik surovin najednou, aniž by přitom přejímaly své vůně. Je určena pro náročné spotřebitele, kteří chtějí mít ve své domácnosti jen to nejlepší. K dispozici je celkem druhů možností, jak jídlo.

Vestavná parní trouba 45cm vysoká vestavná parní trouba pro vaření v páře, pečení s horkým vzduchem nebo v kombinaci páry a horkého vzduchu. Pro přípravu pokrmů si můžete vybrat parní ohřev, horký vzduch nebo inovativní kombinaci páry a horkého vzduchu. Q70 Vestavná kombinovaná parní trouba , nerez HS636GDSTrouba s funkcí fullSteam vaření v páře a senzory pro dosažení optimálních výsledků. Ve třech úrovních vnitřního prostoru parní trouby připravíte kompletní menu, například brambory, rybu a zeleninovou přílohu. Jediným omezením je jednotná teplota páry.


Takže vy jen připravíte suroviny a parní trouba se postará o varný proces, aniž byste museli být trvale ve střehu. A výsledek vaření přitom bude. S párou bude zelenina křupavější a steaky šťavnatější.


Jestli chcete, aby vám jídla připravovaná doma chutnala stejně jako v dobré restauraci, budete potřebovat p. Nový kus, má vypouklý horní plech (viz. foto) a je přebalený, jinak je v pořádku, z. Doprava zdarma Česká distr. Určitě chcete, aby vám vaše parní trouba Miele, Siemens nebo Bosch dlouho vydržela. V takovém případě rozhodně nepodceňujte její údržbu a věnujte jí trochu ze svého času. Z naší nabídky si vyberte speciální čisticí prostředky pro parní trouby , se kterými se stane čištění příjemnou činností, a bez velké námahy si zajistíte bezproblémový chod. Mezi další možností parních trub patří pečení v páře s grilem, zapékání, rozmrazování, zavařování a sterilizace.


Je ideální po přípravu nízkotučného, zdravého a chutného jídla. Je vybavena TFT displejem, který je výborně čitelný ze jakéhokoliv úhlu pohledu. Na výběr máte ze druhů ohřevu vč.

Voda se tam lije korýtkem v zásuvném tlačítku, má teplotní sondu na pečení masa apod. Neohříváme v ní, protože to trvá. Pokud se staráte o to, co jíte, tak by v dnešní moderní době ve Vaší kuchyni neměla chybět parní trouba.


Varná deska: Moderní indukční varná deska se zónou flexIndukce - pro více flexibility při vaření.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky