pondělí 14. října 2019

Tescoma pinzeta

Kuchyňské kleště a pinzety. Prvotřídní kuchyňské nářadí pro všechny druhy nádobí, vynikající pro nádobí s antiadhézním povlakem, jehož povrch nepoškodí. Dekorovací pinzeta GrandCHEF je vynikající a nenahraditelná při filigránském zdobení pokrmů.


V čem dekorovací pinzeta GrandCHEF vyniká? Vynikajúca na prípravu a podávanie pokrmov, vyrobená z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele, vhodná do umývačky. Vyrobené z prvotriedneho žiaruvzdorného nylonu, odolné do 2°C.

Tieto stránky používajú súbory cookie. Zostávajúc na stránkach súhlasíte s ich používaním. Vynikajúca ako klasická pinzeta , široké kliešte aj varecha, vhodná aj pre riad s antiadhéznym povrchom, ktorý nepoškodí. Unikátní kuchařská pinzeta z prvotřídní nerezavějící oceli se páry zakončení z žáruvzdorného nylonu.


Vynikající jako klasická pinzeta , široké kleště i vaře. Praktický pomocník do každé kuchyně, který je vhodný i na. Konyhai kesztyűk, edényfogók, törlők és kötények.


Szeletelők, reszelők, konyhai eszközök. Unikátní grilovací pinzeta z prvotřídní nerezavějící oceli se páry zakončení ze žáruvzdorného nylonu pro snadné a bezpečné grilování všech obvyklých pokrmů.

Tányérok, bögrék, kis tálak és tálak. Fűszertartók és fűszerőrlők. Stačí len vymeniť zakončenie z kvalitného žiaruvzdorného nylonu a získate kuchynskou pinzetu, široké kliešte alebo varešku. Vďaka odnímateľnému zakončeniu je vhodná aj pre riad s antiadhéznym povlakom. Vedeli ste, že pinzeta sa náramne hodí aj do kuchyne?


Kvalitný nerezový riad pre profesionálne a domáce kuchyne, panvice všetkých veľkostí aj obľúbené a mimoriadne bezpečné tlakové hrnce zo špičkových materiálov. Všetky spĺňajú vysoké nároky pre moderné a úsporné varenie. Vďaka praktickému očku na zavesenie môžete mať pinzetu vždy po. TARA funkció - nettó súly mérése. Kleště jsou vhodné pro všechny druhy nádobí.


Vhodné pre všetky druhy riadu, vynikajúca pre riady s antiadhéznym povlakom, ktorého povrch nepoškodí. Chcete vedieť, či je cena 8. Tescoma PRESTO kuchynská pinzeta. Tato pinzeta PRESTO je nenápadný a skromný,ale důležitý pomocník. Usnadní vám jakoukoliv práci s drobnými pokrmy. Využijete ji například při vytahování okurek nebo feferonek z hlubokých sklenic,při obracení steaků a zeleniny na grilu,při přenášení drobně nakrájených jídel ze servírovací mísy přímo na talíř.


Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Každé jedlo si zaslúži rozmaznávanie – nech ide o rýchlu večeru či veľkolepú recepciu s mnohými chodmi.

Doručujeme aj počas víkendu. AlzaBoxov (odberných miest) po celom Slovensku. Máme poriadne širokú ponuku produktov a doplnkových služieb. Pinzeta z nerezavějící oceli, páry zakončení z žáruvzdorného nylonu, vhodné do myčky Věděli jste, že pinzeta se náramně hodí také do kuchyně? Vyrobeno z prvotřídního žáruvzdorného nylonu, odolné do 2°C.


Neponechávejte v pokrmech dlouhodobě, případné. TESCOMA kleště pinzeta SPACE TONE.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky