středa 30. října 2019

Ručníky se jménem

Stránky slouží jako zprostředkovatel a prodejce výrobků. Platba je předem na účet. Zboží je možné vrátit v zákonné lhůtě 14dnů. Odběrné místo Praha-Budějovická.


Ručníky se jménem , Běstovice. Strojové vyšívání a reklamní potisk,naše značka u Kašpárka.

U nás zboží vyšíváme již od 1ks. Tvoříme s láskou a těšíme se z vaši. Veratex Osuška se jménem přezdívkou purpurová 70. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete.


Vedle prodeje bytového textilu se zabýváme tvorbou nášivek a strojovým vyšíváním na ručníky a osušky z naší nabídky. Maximální velikost výšivky = x cm. Nejrůznější dárky s jmény, přezdívkami, osobními vzkazy, vše dle přání darujícího darujícímu.


Textilní dorty z ručníků s vyšitými jmény nebo texty.

Prosím, povolte používání JavaScriptu ve Vašem prohlížeči. Provozovatel e-shopu veratex. Nevíte kde v Praze prodávají ručníky s vyšitým jménem ? Napadá mě jen Tesko na Národní, ale to mám z ruky a dneska se mi tam nechce. Osušky ručníky se jménem - přezdívkou.


Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Děkuji za rychlé vyřízení objednávky. Jsem nadšená z velkého výběru a všem doporučuji. Jsou vyrobeny z velice příjemných materiálů, které vynikají perfektní savostí.


Vyšší gramáž je zárukou kvalitního zpracování a delší životnosti. Kvalitní froté ručníky ve vysoké gramáži s lepší savostí a delší životností. Složení: 1 bavlna, gramáž 4gm2. Výšivka je umístěna ve spodní části ručníku, na středu, nad ozdobným pruhem. Jedná se o psací písmo.


Výšivka se jménem a znamením zvěrokruhu - zakázková výroba výšivek na ručníky a osušky z kolekce Proužek. Dodací lhůta cca pracovních dní. Na zakázku vám vyšijeme ručník či osušku s vašim jménem.

S týmovým logem, erbem města, v klubových barvách, nebo fotografií celého mančaftu? Vyzkoušejte k dresům i týmové ručníky a osušky s potiskem. Z jedné strany je vysoce savé froté, z druhé strany je příjemné mikrovlákno. Minimální objednávka je ks. Osuška s výšivkou jména , darumu narození a znamení zvěrokruhu.


Froté osuška se jménem 70x140cm vz. Pokud máte zájem o konkrétní barvu, napište prosím do poznámky objednávky. Pokud by byl zájem o zakázkový potisk, potom počítejte s navýšením ceny o.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky