pátek 4. října 2019

Nádobí pinguin

Prodáváme sady českého nádobí Pinguin , vhodného jak pro krátké výlety, tak pro náročné expedice. Navštivte nás na Pinguin. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Praktická sada nádobí Pinguin Duo Steel L, v které uvaříte večeři pro až osoby, ať jste zrovna kdekoliv.


Pinguin Solo X Hrnec s hlubokou poklicí vyrobený z hliníku s anodizovaným povrchem. Sada kempingového nádobí z hliníku s anodizovaným povrchem, určená pro pět až osm osob. Pinguin Family Set campingového nádobí vyrobený z hliníku s anodizovaným povrchem. Sklopné rukojeti jsou vyrobeny z ocelového drátu, opatřeného silikonovou žáruvzdornou bužírkou, rukojeti poklic jsou plastové. This feature is not available right now.


Please try again later. Sada nádobí z tvrzeného hliníku od českého výrobce Pinguin pro až osob. Nádobí Pinguin Rover S sada nádobí z tvrzeného hliníku pro –osob. Nádobí pro kemping Pinguin Quadri : je sada outdoorového nádobí vhodná pro čtyřčlenou rodinu.


Největší hrnec má objem 3l vhodný pro vaření při rodinné dovolené. Aby hliník nepřišel do kontaktu s jídlem, je eloxovaný. Obsahuje hrnce, pánve, polypropylenové lžíce, polypropylenové misky a. Na povrchu je eloxovaná vrstva s ohnivzdornou a otěruvzdornou úpravou.


Skvělá volba pro všechny příznivce outdoorových aktivit! Outdoorové nádobí Pinguin Quadri: ideální pro rodinné stanování. Tři hrnce s poklicemi a jednu pánev obsahuje sada nádobí Pinguin Trio Steel S. V této sadě připravíte více jak pět strávníků.


Nádobí pinguin

Kvalitní nerezový materiál je zárukou dlouhé životnosti. Sklopná držadla umožňují vložení nádob do sebe a tak ušetřit místo. Pro kempování nebo stanování s rodinou máme kempingové nádobí , které se hodí pro více osob. To jsou Quadri, Family a Rover S. Mají větší objemy, díky tomu v nich uvaříte pokrm pro rodinu i menší tábor. Charakteristika: Velká rodinná sada nádobí z tvrzeného hliníku pro - osob.


Sada umožňuje bezpečnou přepravu plynové kartuše a malého vařiče uvnitř nádoby. Součástí je i houbička na. Tento hrnec má tepelný výměník, který snižuje spotřebu paliva. Proto je tento hrnec vhodný zejména pro využití s plynovými vařiči. Vařič a kartuše nejsou součástí balení.


Nerezové nádobí PINGUIN Trio S. Tato sada nerezového nádobí je určena pro dostatečné vaření 2-osob. Osobně si myslím, že zvládne i větší skupinu, která se může podělit o větší hmotnost této sady oproti nádobí hliníkovému. Vážení zákazníci, omouváme se, ale připravujeme pro Vás nový e-shop. V případě zájmu o zboží nás neváhejte kontaktovat.


Rádi Vám zodpovíme veškeré dotazy. Vrátit se zpět do obchodu Př. Kč Pinguin Double X kempingové nádobí Alu s tepelným výměníkem. Je vyrobena z tvrzeného hliníku, na jehož povrchu je eloxovaná vrstva s ohnivzdornou a otěruvzdornou úpravou.


Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Rukojeti hrnku jsou potaženy žáruvzdorným silikonem (tepelná odolnost 200ºC). Pinguin Quadri kempingové nádobí Alu Desetidílná sada kempingového nádobí z tvrzeného eloxovaného hliníku pro 3-osob.


Sklopná ucha, houbička, misky, lžíce, transportní obal.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky