středa 16. října 2019

Plastové šuplíky na kosmetiku

S kosmetickými organizéry dáte místo kartáčkům na zuby, holicímu strojku i třeba vatovým tyčinkám. Naše kosmetické organizéry mají velmi jednoduchý design. Za jejich nadčasovost tak značku Compactor oceníte i za několik let.


Díky plastové konstrukci se jednoduše udržují a sluší každé koupelně. Skříň pojme spoustu oblečení, které můžete zavěsit buď na ramínka nebo umístit do bočních šuplíků a kapes. Registrace ze starého e-shopu již nejsou platné a je potřeba si vytvořit registraci novou, nebo nakoupit na našem e-shopu bez registrace.

Miniaturní plastové šuplíky na SMD součástky B- modré. Krabičky jsou určeny pro velmi drobné součástky jako jsou SMD odpory, kondenzátory, tlumivky, tranzistory, dio. Lahve na mléko Lahve na víno. Bojujete s plastovým odpadem?


Hromadí se vám doma plastové lahve. Ušetřete si místo s využitím lisu na pet lahve. Po obdržení vaší objednávky (kontaktovat nás můžete prostřednictvím e-mailu nebo telefonicky) vám objednané zboží připravíme na skladu, kde si jej můžete vyzvednout.


PET preformy a plastové lahve.

Balzám na rty vyrobený z pouhých pěti přírodních surovin, mezi nimiž hraje prim nádherně vonící kakaové máslo a zlatý makadamový olej. Zásobování firem plastovými obaly. Prodáváme a vyrábíme plastové lahve a různé obaly na veškeré použití. Prodej realizujeme od 1ks a rozvážíme po celé republice.


Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. BÍLÝ kelímek FUN na kosmetiku s pěnovým těsněním 100ml, mat. Kovové či plastové závěsné skříňky máme od těch nejmenších až po ty největší. Stohovací boxy, organizéry na šroubky s plastovými zásuvkami jsou vhodné pro přehledné skladování drobných předmětů a součástek.


Lékovky - plastové a skleněné lahvičky. S lahvičkama je někdy kříž, protože na hrdlo pasuje víc uzávěrů. Obaly chrání balené výrobky na cestě od výrobce ke konečnému spotřebiteli, reprezentují dodavatele u spotřebitelů. Jsou hlavním nástrojem propagace Vašich výrobků.


Informují o druhu výrobku, o jeho množství, o složená výrobku a jeho správném použití. Umožňují spotřebiteli, aby mohl Váš výrobek co nejpépe a co. Prohlášení o shodě a specifikaci obalu zasíláme pouze na žádost zákazníka. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s tímto sdělením.


Acti Pack, Actipack, PET obaly, plastové obaly, PET lahve, PET kelímky, lahve z plastu, kelímky z plastu, kelímek z PET, lahve z PET, kelímky pro kosmetiku , kelímky pro zdraví a krásu, lahve pro kosmetiku , lahve pro produkty zdraví a krásy, kelímky pro potravinářský průmysl, kelímky pro potraviny, lahve pro potravinářský průmysl, plastové obaly pro osobní hygienu.

Díky tomu jsou tyto kosmetické obaly “předurčeny” spíše k využití pro levnější produkty, nejčastěji sprchové gely, šampony, tekutá mýdla, atd. Cestovní taška, kterou Vám nabízíme má pevná kvalitní inline kolečka, velké plastové spony na spodní i boční straně, které zabrání ušpinění a odření tašky, nehledě na využití jako madlo, pro přenos zavazadla, a několik uší pro klasickou manipulaci, včetně výsuvného madla s dvoustu. Organizér na rtěnky Compactor – přihrádek, krabička na tampónky, černý. Plastové a papírové kelímky. Univerzální plastový organizér na různé drobné předměty!


Průhledný plastový stojan na kosmetiku , štětce, pilníky, gely a jiné zdobení. Cestovní organizér na kosmetiku je skvělým doplňkem například na dovolenou nebo na. Stojánek plný přihrádek na make-up a drobnou kosmetiku je vhodným doplňkem do koupely. Uzávěry jsou na závit s pojistkou.


Elektrický masážní strojek na krk. Kč Dámské černé bikiny. Komoda Komoda je na kolečkách, má šuplíky a nad nimi otevřený odkládací prostor, plastové úchyty. Podobné fráze na Nejrychlejsi.


Komoda se šuplíky REA Ottawa Up - dub canyon, Provedení TYP plastové úchytky stříbrné DRE. Praktická komoda se šuplíky vhodná do ložnice, pracovny, dětského i studentského pokoje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky