pondělí 7. října 2019

Šlehačková láhev tescoma

Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování. Nakupujte přímo od výrobce. Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA. Díky použitému špičkovému dávkovacímu ventilu je podávání připravené šlehačky plynulé a rovnoměrné.


Speciální povrchová úprava uvnitř láhve přispívá k rovnoměrnému nasycení smetany plynem, šlehačka připravená v láhvi DELÍCIA je hustá a snadno se dávkuje, nepřilnavý povlak uvnitř láhve usnadňuje čištění. Kvalitní šlehačková láhev. Lahodnou a hustou domácí šlehačku včetně ochucených variant snadno připravíte, uchováte v lednici a budete pohodlně podávat v láhvi na šlehačku DELÍCIA. Tescoma šlehačková láhev DELÍCIA L. Můžete v ní připravit klasickou domácí šlehačku.


Domácí láhev na šlehačku je určena pro snadnou přípravu vynikající šlehačky a jednoduchých smetanových dezertů. Její obsluha a používání je jednoduché a bezpečné. Masivní láhev se dekoračními tryskami vynikající pro snadnou přípravu domácí šlehačky a její podávání. Vyrobeno z odolného hliníku s povrchovou úpravou pro styk s potravinami a nerezavějící oceli, t. Láhev na šlehačku DELÍCIA 25l a 5l.


Ruční šlehání za vás obstará láhev na šlehačku určená k její přípravě, podávání i ke skladování v lednici. K přípravě šlehačky používejte běžné. ISI Šlehačková láhev Gourmet Profi Whip Plus L ° Pro použití za studena i za tepla ° Tělo i hlava lahve z ušlechtilé oceli ° různé zdobicí hubičky se závitem z ušlechtilé oceli ° Ergonomický držák bombičky s protiskluzovou silikonovou úpravou.


Dnešní moderní technologie dokáží, že láhev na šlehačku už nepoužijete jen na přípravu čerstvé domácí šlehačky, ale i pro celou řadu aplikací včetně teplých příprav a téměř sci-fi oblasti, kterou je bezesporu molekulární kuchyně. Na její výrobu bylo užito jen těch nejkvalitnějších materiálů - zdravotně nezávadného hliníku a vysoce odolného plastu. Pevné silikonové těsnění zajistí dokonalou ochranu láhve před vytečením jejího obsahu. Má masivní kovovou hlavici, je velmi odolná a její použití je zcela bezpečné. V láhvi na šlehačku DELÍCIA můžete připravit klasickou bílou domácí šlehačku nebo šlehačku ochucenou cukrem, kakaem či ovocným sirupem.


Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Dessert Whip Plus splňuje nejnáročnější požadavky zákazníků a určitě se stane stejnou ikonou domácího šlehání jako její předchůdce, navíc skvěle vypadá! Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. S lahví na šlehačku hravě vykouzlíte tu nejlepší domácí šlehačku a vaše zákusky budou ještě la. Používejte jednorázové bombičky na šlehačku. LISS HOME CHEF litru bílá.


Tělo z lakovaného hliníku, bílá barva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky