středa 2. října 2019

Nádoby na jídlo

Z plastových krabiček na jídlo se do Vašich potravin mohou uvolňovat zdraví škodlivé částice, jednorázové obaly zas zavalují skládky odpadem. Zero waste nádoby a obaly na jídlo z naší nabídky Vám pomohou se vyhnout obojímu! Na cesty i na uskladnění do lednice, naše obaly na jídlo jsou ideální bezodpadové řešení.


Myslete na Vaše zdraví a dopřejte si zdravou nádobu na jídlo. V nabídce máme kvalitní nerezové nádoby a termonádoby na jídlo.

Nádoby a obaly na jídlo. Opakovatelně použitelné a zdravotně nezávadné obaly, nádoby na vaše obědy i svačiny a další potraviny. Ideální do práce, pro děti do školy nebo na cesty. A když už vám vážně doslouží, jsou dále kompostovatelné a nebo je lze zrecyklovat.


Tudíž zatěžují přírodu daleko méně, než to dělají běžné jednorázové obaly. Používá se k ukládání svačiny nebo oběda, kterou si chceme sníst mimo domov. Modely s přihrádkami se perfektně osvědčí, když se naše.

Doma i na cestách zřetelně usnadní úschovu jídla. Do nádobky se naplní strava, která se v ideálním případě těsně uzavře, takže máte jistotu, že jídlo zůstane jistý čas. NOSIČ NA JÍDLO TERMOIZOLAČNÍ TERMOTRANSPORTÉR I vaše jídlo se chce občas nechat unést. Dopřejte mu třeba cestu s vámi do práce ve stylovém nosiči.


Vnitřní povrch misek je z odolné nerezové oceli,. Obal po konzumaci omyjete a vyhodíte do nádoby na plasty. Všechna jídla jsou připravována v ČR s vysokými nároky na kvalitu a chuť.


Hranaté, oválné, ale i kulaté nádoby na přenášení jídla, nejen z domova. Můžete si do nich totiž nandat jídlo s sebou z vaší oblíbené restaurace. Už žádné jednorázové boxy.


Jednoduše pro méně odpadu. Mnoho lidí používá plastové nádoby k uskladňování potravin v lednici nebo na obědy, které si berou do práce, ale odborníci varují, že plastové krabičky na jídlo mohou být nebezpečné. Konkrétně vypíchli několik potravin, které by se nikdy neměly skladovat v plastových obalech. Ahoj, přemýšlím, že začnu jídlo pro mrňouse vařit a taky zamrazovat, nevím ale, do čeho (jakých nádob) se to jídlo může dát? Na netu jsem našla avent pohárky, ty se mi zdají sympatické, akorát tam psali, že se po použití vyhazujou, nebo můžou ještě použít, když drží.


Užitečné nádoby na jídlo pro přepravu potravin na cestách.

V různých provedeních a velikostech. Dóza je vyrobena z nerezové oceli, vhodná pro styk s potravinami. Používáním této dózy přispějete ke snižování objemu jednorázových a umělohmotných obalů na jídlo. Vedle jednostěnné verze vyrábíme i nádoby s dvojitou stěnou a vakuovou tepelnou izolací, díky které udrží obsah teplý více.


Nerezové nádoby na jídlo. Elektrická nádoba na jídlo – ideální pro ohřev pokrmu do práce, do školy nebo na cesty Kapacita nádoby cca litru Odnímatelná dvoudílná nádoba na jídlo Součástí balení jsou vyjímatelné vysoce kvalitní nádoby na potraviny Víko k elektrické nádobě, nádoby na potraviny vhodné do. Termo nádoby využijí nejen restaurace, ale zejména fast foody, které přímo nabízejí jídlo k odnesení a snědení v parku, v práci nebo doma. Uchování teploty v termo nádobí.


Z pěnového polymerního materiálu, který má termoizolační vlastnosti. V náročné dny nás drží nad vodou a dodávají potřebnou energii. NUK Dózičky na dětské jídlo 6ks.


Pro porcování a skladování čerstvě připraveného jídla Skladování - vhodné pro chlazení a… 1Kč. Tescoma Cestovní miska PAPU PAPI, se lžičkou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky