pátek 4. října 2019

Sklenice na zavařování šroubovací

Sklenici můžete použít vícekrát a mýt v myčce. Zavařovací sklenice Poma Paštika šroubovací. Je vhodná na zavařování marmelá hub nebo paštik. Orion Sada zavařovacích sklenic s víčkem ml, ks.


Vyberte si zavařovací sklenice , sklenice na med z naší bohaté nabídky. Nabízíme ke sklenicím na zavařování barevné uzávěry - víčka.

Věci na výrobu kosmetiky. Velmi praktické jsou například skladovací sklenice s jednoduchým a zcela neprodyšným zavíráním na klip. Stejně jako klasické sklenice , jsou i šroubovací sklenice vhodné k zavařování kompotů, zeleninových směsí, okurek, ale i omáček a polévek. Skleněná zavařovací sklenice , která je vhodná na zavařování všech možných potravin určených k tomuto účelu (zelenina, ovoce, džemy apod.). Zavařujete-li rádi, jsou tyto sklenice pro Vás naprosto nepostradatelné.


Tyto zavařovací sklenice jsou na šroubovací víčka. Použití se zavařovacím víčkem Twist o průměru mm. Dobrý den, paní Ivanko,mám dotaz ohledně víček twist na šroubovací sklenice při zavařování masa.


Při nákupu jsem si všimla, že na etiketě je napsáno, že nejsou vhodná na zavařování masa.

Vy na videu tato víčka používáte, tak nevím, jestli máte nějaká speciální, nebo jestli můžu bez obav použít ta, co jsem. Typ víčka Twist Off TO-100. Vhodné pro konzervaci zeleniny, ovoce a zavařování masa v gastro (velkém) balení. Tyto skleněné zavařovací sklenice jsou vhodné na zavařování například paštik, džemů, ovoce apod. Možnost velkoobchodních odběrů za individuální ceny.


Na sklenici se nachází místo na popisek, díky němu budete vědět, co máte zavěřené a kdy jste zavařovali. Také na uskladňovaní oříšků. Víčka zavařovací Twist 8 ks. Používají se ale i sklenice na šroubovací twist víčka s obsahem 3a 7ml. Jednoznačnou výhodou zavařovacích sklenic je průhlednost a tak zaručená snadná kontrola jejich obsahu v době skladování.


Velmi kvalitní patentní sklenice vyrobená ze silného tvrzeného skla. Uzávěr je vyroben z pevného drátu. Vhodná na kvašení zelí, nakládání okurek, skladování sušených bylin, hub a ořechů, skladování mouky, cukru, těstovin atd.


Tato sklenice má snadno použitelné kovové šroubovací víčko složené ze dvou kusů. Vhodné sklenice pro zavařování se Sonix Odsávacím zvonem na zavařování : OMNIA o objemu od 2l do 7l Šroubovací (twistové) o objemu od 2l do 7l PANO sklenice – zvon je kónický a nasadí se na hrdlo sklenice Starší typy sklenic: „rýhovka“ s gumičkou, skleněným víčkem a kovovým pérkem „masovka“ s gumičkou. V nabídce najdete malé zavařovací sklenice s objemem kolem 1ml či 2ml, ale také velké sklenice , do kterých se vejde více než 7ml.


Některé jsou opatřené víčkem, k jiným je nutné vhodný uzávěr přikoupit zvlášť. Prodám sklenice na zavařování včetně víček. Tato položka byla publikována na 17.

Jak sterilizovat láhve a sklenice na zavařování. Víčko TWIST, 1mm, ks, šroubovací. Ovocné, zeleninové a masové konzervy vydrží dlouho, pokud jsou správně připraveny a zavařeny. Je důležité před zavařováním sterilizovat lahve a sklenice , aby se potraviny nekontaminovali bakt.


Skleněné zavařovací sklenička Sirius je vhodná na zavařování různých menších množství potravin (zelenina, ovoce, džemy apod.). Naplňte si spíž až po okraj stylovými sklenicemi. Tipy na zajímavé recepty naleznete na našem blogu. Nacházíte se v největším specializovaném obchodu s obaly na med a dalších včelích produktů.


Při odběru celých palet je dopravné zdarma vč. Standardně jsou dodávky zajišťovány.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky