pátek 18. října 2019

Šroub na stativ

Informace o novinkách a akcích. Díky newsletteru vás můžeme včas upozornit na všechny zajímavé novinky, akční ceny a informovat o soutěžích o hodnotné ceny. Má odpověď možná přichází pozdě,ale určitě nebude bezúčelná. Whithwortův závit je celkem tak běžný,jako Metrický. Každý šikovný soustružník vám šroub vyrobí jak-koli dlouhý,když bude mít závitové očko.


Problém je jiná geometrie závitu než je metrický závit.

Proto lze šroub chytnout jen na kousek. Některé matice jsou ve foťácích jenom z plastu. Disponuje širčí koncovkou s okem, takže jej lze kombinovat s popruhem nebo řemenem. Součástí balení je také šikovná brašnička, do níž stativ na zrcadlovku snadno uschováte. Na cesty ideální záležitost.


Jedinou nevýhodu může představovat pouze jeden šroub , kterým stativ utahujete a otáčíte. I přesto je stativ Rollei skvělá volba pro nadšené i profesionálnější fotografy. Platí zde zásada, že čím pevnější a masivnější máte stativ , tím máte ostřejší snímky.

Stativy se rozdělují podle velikosti, nosnosti, využití, konstrukce, použitých materiálu a hmotnosti. Nařízení byla porušena v důsledku zpracování jeho osobních údajů v rozporu s Nařízením. Hlavy stativů se stejně jako stativy rozlišují podle způsobu využití, konstrukce, velikosti, použitých materiálů, nosností a hmotnosti. Mezi typické stativové hlavy patří 3D konstrukce, které umožňují aretaci každé osy zvlášť, jsou maximálně spolehlivé a převážně jsou určeny pro klasické technické fotografování v ateliérech a fotografování architektury. Stativ je jedním z nejpoužívanějších doplňků v rámci příslušenství k fotoaparátům.


Stativ na foťák slouží k jeho upevnění do konkrétní polohy, čímž se eliminuje rozostření fotografií vlivem otřesů přístroje při delší expozici. Je vyroben z hliníkové slitiny, která je velmi odolná. Tento spojovací šroub je ideální pro přesné nastavení Vašeho fotoaparátu.


Sada držáků pro kameru Paralenz. Chcete-li svou kameru PARALENZ upevnit ke kulovému ramenu nebo na stativ či stativový šroub , tuto sadu prostě potřebujete. Tento stativ lze využít ke většině fotoaparátu a zrcadlovek. Poznáte to podle toho, že ve spodní části fotoaparátu najdete prostor na šroub.


Do něho stačí stativ zašroubovat. Velmi nastavitelné a užitečné. Držák fotoaparátu na šroubu. Tip: Při platbě předem použijte platební bránu PayU , je to rychlý a bezpečný způsob úhrady.


Niceboy nástavec na stojan a stativ - GP003.

Tělo v praktickém designu a černé barvě. Upevnit fotomobil na stativ není takový nepřekonatelný problém, jak by si při absenci stativového závitu zdálo. Používám stativ rád a často, v případě mobilní fotografie to pokládám často za nezbytnost. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty.


Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky