úterý 29. října 2019

Programovatelny robot

Budú si môcť zostrojiť vlastného robota a potom programovať jeho pohyb. Díky robotovi se vaše dítě na dlouhou dobu nejen zabaví, zároveň ale také rozvíjí své znalosti robotiky a mechaniky, logické uvažování a kreativitu. Každý robot má jiné vlastnosti, funkce a herní módy, proto se podívejte, podle čeho robota vybírat. Je programovatelný v krocích a může být ovládán ručním pohybem - gesty nebo přiloženým ovladačem. ROBOT WORLD - značkový specializovaný obchod nabízející robotické vysavače, bazénové vysavače, robotické čističe, bezdotykové pomocníky a další.


Robot se spoustou různých funkcí. Ať už při soubojích laserovými paprsky nebo tancování. Rozhýbejte svého robota vlastními povely nebo programem! Codeybot je robot na spoustu zábavy, ale také pro efektivní a zábavnou výuku programování.


Naučí se s ním programovat téměř kdokoliv. Experimentální sada, která děti zábavným způsobem seznámí se základy robotiky. ROBOT WORLD je značkový špecializovaný obchod ponúkajúci robotické vysávače, bazénové vysávače, robotické čističe, drony, robotické hračky, a ďalšie. Kromě dvou odometrických senzorů a jedné optické jednotky pro sledování určité linie je vybaven SMD-displejem, LED diodami a volně programovatelnými. Arduino je autonomní, multisenzorový robot.


Nemusíte patřit zrovna mezi šestileté školáky, aby vás zaujal multifunkční, všemi mastmi mazaný robot C. Jedinou výtku tak máme k faktu, že deska tištěných spojů a připojených kabelů zůstane odhalená. To nepůsobí zrovna esteticky, ale jinak je robot opravdu pěkný a působí hravým a kamarádským dojmem. Není to jen model, který poskládáte, a je po.


Budou si moci sestrojit vlastního robota a pak programovat jeho pohyb. Každý malý chlapec túžil mať robota, ktorého by mohol ovládať a hrať sa s ním. Dnešné pokrokové technológie nám túto možnosť prinášajú v podobe zábavného humanoidného robota Alpha 1Pro. Sestrojte si svého vlastního robota. Budete jej moci programovat a vyzývat kamarády k napínavým hrám a soutěžím.


Zostroj si svojho vlastného robota, ktorého budeš môcť programovať a vyzývať kamarátov k napínavým hrám a súťažiam. Díky vyměnitelným pažím ho můžete měnit podle vlastních představ. Vďaka vymeniteľným pažiam si ho zmeníš podľa vlastných predstáv. Silný motor a protiskluzové pásy umožňují použití téměř kdekoliv, disponuje celou řadou senzorů včetně RGB, IR, Akcelerometru, magnetometru i 9osé IMU a na baterii vydrží až hodiny provozu.


Platforma RVR obsahuje 4pinový UART (RX, TX, GN 5V, se signály V) a. Každý malý kluk toužil mít robota, kterého by mohl ovládat a hrát se s ním. Alpha 1Pro (nástupce modelu Alpha 1S) je interaktivní, programovatelný robot - Humanoid od Ubtech navržen pro rodinu. Dnešní pokrokové technologie nám tuto možnost přinášejí v podobě zábavního humanoidního robota Alpha 1Pro.


Inteligentní minibot OZOBOT EVO. Kvalitní a odolné provedení. Ovládání pomocí aplikace Ozogroove. Možnost komunikace s ostatními majiteli Ozobotu přes aplikaci.


Programování pomocí editoru OzoBlockly. Kompatibilní s OS iOS a Android. V balení navíc příslušenství a kódovací výzvy. Inzerát ROBOT PROGRAMOVATELNY v okrese Brno-město, cena 400Kč, od jiri. Obsahuje režim ovládání rukou a taneční režim.


Pohybuje se chůzí nebo klouzáním dopředu, dozadu, doprava a doleva. Potřebné baterie: x 5V AA, x 5V AAA. Pohybuje sa chôdzou alebo kĺzaním dopredu, dozadu, doprava a doľava. Potrebné batérie: x 5V AA, x 5V AAA.


Humanoidní robot Ubtech AlphaPro, vylepšená verze, Vnější výška 3mm. Srandovní robot , co se vejde do kapsy. Poskytne vám i vašim dětem spoustu zábavy a zároveň si vyzkouší programovaní. Umí toho ale mnohem víc.


Postavte mu s dětmi labyrint nebo vymyslete choreografii na oblíbenou písničku. Sleduje vodící čáry a vykonává příkazy zadávané ozokódy. Provede všechno podle vámi. Codey Rocky - programovatelný výukový robot pro děti.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky