úterý 1. října 2019

Multifunkční struhadlo

Vybírejte si Struhadla podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Struhadlo je nenahraditelným pomocníkem pro práci v kuchyni. Do základny struhadla vložíte dávkovací nádobku (průhlednou) a do ní nástavec podle dané potraviny a pokrmu.


Z druhé strany nástavce dáte kličku, a pak už jen otočíte páčkou na struhadle na pozici LOCK. Multifunkční struhadlo a kráječ: Zeleninové a ovocné saláty za pár minut! Tohoto pomocníka si zamilujete! Strouhání a krájení bez nebezpečí pořezání! Pěchovadlem stlačte zeleninu do struhadla a přitom otáčejte kličkou proti sobě.


TEFAL FRESH EXPRESS DEMO, Grate, Slice, Crimp Carrot Zucchini Cucumber Apple Onion - Duration: 3:22. Smeg struhadlo a kráječ multifunkční , SMSG01. Unikátní struhadlo s výstižným názvem VITAMINO. V čem je multifunkční struhadlo VITAMINO výjimečné? Je vyrobeno z prvotřídního odolného plastu, který je vůči potravinám velmi šetrný.


Jeho čepele jsou dostatečně ostré pro strouhání běžných druhů ovoce a zeleniny a současně jsou při používání bezpečné. Treat Yourself With Off Full Priced Items With Code TAKE20! For A Limited Time Only. Drivers available same day.


Díky tomuto mechanismu vám ze struhadla vylez. Můžete tedy řezat, sekat a krájet až na 11. Produkt je vyrobený ze speciálně tvrzených vysoce odolných plastů. Bubnové struhadla jsou vyrobeny z prvotřídní nerezavějící oceli. Vybaveno pěchovadlem pro bezpečné použití, rychlé a. Kráječ s čepelí z nerezové oceli si hravě poradí s bramborem, mrkví, celerem, ale i sýrem na drobné i hrubší kousky.


S tímto struhadlem si usnadníte přípravu poptravin. Krájí, strouhá, dělí různé druhy ovoce a zeleniny, brambory, ale i sýry, houby, vejce a další druhy potravin. Kuchyňské struhadlo má sklápěcí rukojeť, s jejíž pomocí lze v případě potřeby namísto ručního strouhání strouhat nastojato. V 90° pozici slouží rukojeť jako opora.


Toto strouhání a krájení bude totiž mimo nebezpečí, jelikož pěchovadlem budete tlačit zeleninu do struhadla a přitom otáčet kličkou proti sobě. Kvalitní struhadlo je nedílnou součástí vybavení kuchyně a tak struhadla nechybí ani v naší nabídce. Práce se struhadlem je velmi jednoduchá a výsledky jsou skvělé.


Multifunkční struhadlo

Do struhadla ale samozřejmě můžete dát. Praktický pomocník na krájení ovoce a zeleniny, snadné a rychlé strouhání, nenáročná údržba. Už tě nebaví věčné a zdlouhavé strouhání na starém struhadle a chceš zabránit občasným strouhacím úrazům?


Právě pro tebe je tu elektrické MULTIFUNKČNÍ STRUHADLO na kterém budeš mít nastrouháno vše potřebné během několika sekund a díky nástavcům navíc si uděláš i chutný džus nebo zmrzlinu BEZ NÁMAHY! Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Westmark je německá značka s více jak 50letou historií. Jejím středobodem je jediné - zkrátit chvíle strávené v kuchyni tím, že vám nabídne vychytané kuchyňské doplňky, které vám ušetří hromadu práce.


Využijete pro tvorbu zeleninových příloh a salátů nebo cukrářských čokoládových specialit, neskutečně si usnadníte krájení cibule na guláš, přípravu cuket na gril, bramboráku, capresse nebo strouhání většího množství sýra. Tělo přístroje je z odolného plastu, vyměnitelné strouhací a plátkovací válce. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli.


Nemělo by chybět žádné kuchařce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky