pondělí 28. října 2019

Stojan na knihy

Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Stojan na kuchársku knihu Cuisine Bravissima Kitchen. Drevený stojan na knihu v nápaditom dizajne kresla Egg od Arne Jacobsena. S uhlom pre čítanie nastaviteľným v troch polohách.


Vhodný pre papierové knihy rôznych formátov, čítačky elektronických kníh i. Dřevěný stojan na knihu v nápaditém designu plážového lehátka.

S úhlem pro čtení nastavitelným ve třech polohách. Vhodný pro papírové knihy různých formátů, čtečky elektronických knih i tablety. Vaše dieťa môže ľahko najsť svoju obľúbenú knihu, vďaka priehladnému krytu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Skvelý zákaznícky servis, zľavy a akcie.


STOJAN NA KNIHU BOOKCHAIR CELODŘEVĚNÝ. Celodřevěný stojan na knihu v nápaditém designu.

Unikátny a štýlový kombinovaný DIY stojan. Vhodný na odkladanie kníh a dokumentov, ideálny do detských izieb. Obsahuje priestranných priehradiek. Priehradky sú určené na knihy a dokumenty, menšie priehradky sú určené na písacie potreby, telefón, kalkulačku a podobne. Zarážka do regálu na držení knih - kusy.


Materiál: mosaz, dřevo. Originálny nábytok sa stredomorským nádychom. Ak si potrpíte na praktický nábytok, ktorý bude krásnou dizajnovkou potom ste na správnom mieste. Vitajte vo svete, kde slnko češe morskú penu.


Stojánek na knihy , šikovný pomocník na pracovním stole v kanceláři, knihovně i doma. Využijete ho při psaní domácích úkolů, při čtení knihy i jako podložka na předlohu při malování. Počet kusů v balení (cena uvedena za balení): ks Přijde vám že ačkoliv máte na knihy elegantní knihovnu z kvalitního dřeva, že knihy v ní padají a jsou ledabyle rozházené? Tento stojan je vhodný nielen pre knihy , ale aj pre elektronické zariadenia (tablety, čítačky, smartphony). Skladá sa z piatich častí lepených dohromady,z ktorých každá je veľmi jednoducho vyrobená z obyčajnej drevenej dosky.


Hledáte pořadač či stojan na časopisy a noviny? V nabídce najdete téměř 3stojánků na noviny nejrůznějších barev a stylů. Vybírejte tyto praktické držáky na FAVI.


Můžete mít styl minimalistický i hravý.

Třeba podle materiálu, barvy a ceny. Nábytok - Kovovy stojan bazár. Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň.


Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Veľký kombinovaný stojan na písacie potreby a dokumenty z dreveného materiálu s imitáciou tmavého dreva. Má priestranných priehradiek na písacie potreby a jednu malú zásuvku (šuplík) na drobnosti.


Zlaté lemovanie na okrajoch mu dodáva luxusný vzhľad.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky