středa 9. října 2019

Náhradní díly candy pračky

Oficiální webové stránky Candy. Ověřeno našimi zákazníky. Ne všechny náhradní díly na pračky CANDY které máme skladem jsou vystaveny zde na eshopu. Betony pračky Blokování dveří pračky Bočnice a panely pračky Čerpadla pračky Dveře pračky Filtry pračky Gufera pračky Hadice pračky Hladinové spínače pračky Knoflíky pračky Kondenzátory pračky Ložiska pra. Zde nabízíme náhradní díly na pračky prádla.


Náhradní díly na pračky , myčky, sušičky, bojlery a vysavače. Prodáváme prakticky všechny díly na běžně prodávané modely těchto spotřebičů v ČR. Provádíme opravy a servis bílé techniky - pračky , myčky, sušičky, sporáky, bojlery, varné desky, trouby mikrovlnné i tradiční a drobné spotřebiče. Prodej bílé techniky a náhradních dílů. JAK SI OPRAVIT PRAČKU-MYČKU-SPORÁK?


Kupte si u nás náhradní díl - RADU DOSTANETE ZDARMA Prodáváme NÁHRADNÍ DÍLY na pračky , myčky, sušičky, sporáky, trouby různých značek. U tohotu kusu je poskytnuta sleva ve výši 30- za decentní povrchovou vadu ( viz další obrázky ) Věnujte prosím velkou pozornost provedení rámu, jelikož existuje mnoho podobných verzí. Dálkové ovladače na vrata.


Ať se jedná o vadné čerpadlo nebotěsnění dvířek, které potřebuje vyměnit, u nás naleznete všechny náhradní díly a příslušenství značky Electrolux, které můžete potřebovat pro opětovné zajištění správné funkce vaší pračky. Sada tlumičů pro předem plněné pračky Philco, Crosley, Konrád Téměř pro všechny modely starých praček Philco, Konrád a Crosley Průměr oka - 10mm Rozteč mezi středy ok v zasunutém s. Objednejte si originální náhradní díly a příslušenství AEG pro pračky. Odešleme je přímo z AEG!


V naší nabídce naleznete veškeré náhradní díly na Vaše pračky. Mimo jiné čerpadla, filtry, ložiska, motory, programátory, klínové řemeny, topné tělesa, uhlíky a mnohé další. Electrolux náhradní díly a příslušenství Electrolux náhradní díly a příslušenství. Prodáváme náhradní díly na pračky , myčky, sušičky, sporáky, trouby. Opravy provádíme v bytech u zákazníka.


Nabízíme individuální přístup a řešení pro každého zákazníka dle jeho nároků i finančních možností. Candy AQ Aquamatic, Siltal, Sancy,. Rozměry : A - šířka příruby - mm B - výška příruby - mm C - šířka těsnící gumy - mm D - výška těsnící gumy - mm E - šířka tělesa u příruby - mm F - celková délka - 2mm G - délka od. Kupte si originální náhradní díly a příslušenství AEG pro vysavače, myčky, pračky a další spotřebiče.


Odesíláme je přímo od AEG! Vyhledejte si a objednejte originální náhradní díly a příslušenství pro spotřebiče Zanussi. Všechny objednávky jsou expedovány přímo ze společnosti Zanussi. Autorizovaný servis a náhradní díly. Zajistíme odborné zapojení nových automatických praček , myček a sušiček, opravy na místě, případně odvoz do servisní dílny, prodej náhradních dílů.


Prodám veškeré náhradní díly. Servis provádíme pro tyto značky: Candy. Prodám demontované, použité díly z pračky Gorenje, vše plně funkční, elektronika roky, zbytek let. Ovládací panel, ventily, panty a zámek dvířek a další. Vše nebo jednotlivě dohodou.


Pračka není, pouze díly viz první foto. Varná technika Mikrovlnné trouby Pračky Malé spotřebiče Vysavače Sušičky Odsavače Myčky Chlazení Zabrazit jako Tabulka Seznam.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky